Őrült elképzelés?
Amikor a jövőmet látom olyankor annyi van meg hogy szeretnék gyerekeket és háztartásbeli feleség lenni , otthon lenni a gyerekekkel , házimunka stb... Ez elítélendő, tudom sokan úgy gondolják hogy dolgozzon a nő is de hát na. Nem mintha nem tudnék ha nagyon akarnék egy ideig volt is elképzelésem de inkább szülői nyomás miatt
Más is van így ezzel ?
Van egyáltalán olyan fiú aki még hasonlóan gondolkodik ?
Értelem szerűen lány vagyok és 17
Lehet pattogni hogy jaj-jaj megoldható szerződés jujj brihihihi
De én megmondom a frankót a kérdezőnek...40+os korosztályból fog találni vmi pénzes balekot aki már nagyon megakar állapodni.
Felcsináltatod magad és mehet a buli.
Nem kedves kérdező nincsen olyan FIÚ mert a mai 20 évesek nem akarnak ilyen korban megállapodni vagy csorók vagy balherék vagy mind együtt bruhuhuhuuhuhuhhu.
Kb 10% esélyed van találni vmi jó egzisztenciával rendelkező megállapodni vágyó jóképű fiatalt akibe még talán szerelmes is leszel.
Ez itt még mindig a burtál tv.
Mi a helyzet most kérdező, nem bírod a sulit elvégezni, vagy már ki is rúgtak? Szakmunkásba jársz?
Látom, hogy nagyon alulmotívált vagy.
3 gyereket akarsz szülni és ennyi az életcélod?
Keress esetleg egy idős gazdag férfit, aki ezt a sok pénzt megadja neked, mert egy ép elméjű, korodbeli nem hagyja magát így kihasználni.
Másrészt ha a 3 gyerek felnő, utána mihez kezdesz gyakorlat, tapasztalat nélkül? Ja, és persze nyugdíjra se számíts. Szóval mindenképpen Mészáros Lőrinc kaliberűekben gondolkodjál.. Feltéve, hogy bombajó az alakod és gyönyörű az arcod.
36: Olyan kb., mintha azt mondanám, hogy szeretnék egy olasz nyelvvizsgát és egy jogsit. És?...
Utána?... Előtte? Alatta?....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!