Nem kolit értek ez alatt, hanem, hogy konkrétan mondtátok a szüleiteknek, hogy elmentek és saját lábra álltok. 18. szülinapotokat már külön töltöttétek? Tehát 17 évesen elaludtatok reggel pedig az első feladat volt a költözés? Volt ilyen?
19 évesen, amikor leérettségiztem, és elköltöztem a szülővárosomból a tovább tanulás és a munka lehetőség miatt.
2019. szept. 14. 09:03
12/19 anonim válasza:
Először 18 évesen, más vàrosba mentem egyetemre, és ott kerestem albérletet. Nem voltunk különösebben jóban anyámmal, szóval kb úgy nézett ki a dolog, hogy mikor már megvolt a lakás, akkor jelentettem be, hogy ja amúgy jövő hétvégén költözök. De nem a szülinapomon nyilván.
Aztán egyetem után egyszer hazakényszerültem, mert adott városban nem volt meló, én meg nem akartam arra játszani, hogy vagy tudom fizetni vagy nem a lakást. Akkor egy darabig otthon ragadtam, mert akkoriban kezdtek az egekbe szökno az albérlet árak. Végül 25 voltam, mikor újra elköltöztem, akkor már a párommal közösen.
2019. szept. 14. 09:06
13/19 anonim válasza:
a huszonévesek többsége otthon él , de itt mindenki 18-19 évesen eköltözött:D kicsit sem realisztikus ez az oldal.
2019. szept. 14. 11:16
14/19 anonim válasza:
Én 21 és háromnegyed éves voltam, amikor elköltöztem. Mi a vőlegényemmel költöztünk össze, illetve lényegében én költöztem hozzá (még nappalin végeztem az egyetemet, ő pedig már dolgozott akkor 5 éve, jól keresett, szóval én messze nem voltam önnfenntartó, ő tartott el, amíg tanultam. Anyáék ilyeneket fizettek, hogy magánorvos, gyógyszerek, vitaminok.)
2019. szept. 14. 11:22
15/19 anonim válasza:
23 évesen költöztem oda a pasimhoz. De én jóban vagyok a szüleimmel, nem közöltem reggel, hogy ma este már ne terítsetek nekem, hanem előtte megbeszéltük. 18 évesen meg másodikos gimis voltam, eszem ágában sem lett volna lelécelni otthonról...
2019. szept. 14. 11:32
16/19 A kérdező kommentje:
#13 ,igen régen más volt, válaszadók többsége 35+ itt ebbe a kategóriába, kétezres évek elején történteket írták le :/.
2019. szept. 14. 11:42
17/19 anonim válasza:
21 evesen.
# 13, az oldal hitelesebb mint gondolod, nem csak a kamasz es huszonevesek jarnak ide.
15 eve meg 2 ev alatt osszeszedtem egy videki lakas arat. Most meg az onero se jon ossze ennyi ido alatt.
2019. szept. 14. 16:35
18/19 anonim válasza:
26 évesen, egyetemi tanulmányaim után.
2019. szept. 14. 17:01
19/19 anonim válasza:
24 évesen, amikor munka miatt Budapestre költöztem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!