Nős férfi miért panaszkodik, csak így tud felszedni magának egy nőt?
Figyelt kérdés
2019. szept. 13. 19:49
11/12 anonim válasza:
Undorodsz tőle, ezért te így látod.
Ha ilyen legalja férfi, akkor téged minősít, hogy mellette vagy.
Amikor valaki nem bír valakit, akkor egy általános, normális viselkedésbe is bele tud kötni és semmi nem jó, amit a másik csinál.
Én az ilyet soha nem értettem és nem is tudom elfogadni, hogy valaki ennyire rossz ember, a másik (te) meg annyira tökéletes és semmi hibája nincs egy párkapcsolatban.
Ezt csak te akarod így beállítani.
Nagy szavak, de én ezt sem hiszem el, hogy évente 12x szerelmes az az ember.
Téged úgy megsértett, vagy megalázott valamivel, hogy már csak rosszat tudsz látni benne, de akkor meg magadat alázod meg még jobban, és magadat alacsonyítod le nőként, ha bármilyen okból vele vagy.
12/12 anonim válasza:
Ó, igen, a szegény-szegény férfi, a csúnya, gonosz felesége tönkretette a pici kis lelkecskéét...még kéne tán vigasztalni a kis édest, hisz ott van benne a férfi, csak a csúnya-csúnya felesége bántotta a kisaranyost
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!