Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam meg neki?

Hogyan mondjam meg neki?

Figyelt kérdés
Szóval. A sógornőm nagyon sűrűn van itt és egésznap. Reggel 6-tol délután 5ig. Ezzel így nem is volt probléma az elején mert el voltunk. De mostmár nagyon idegesítő. Egyszerűen jobban kiismertem. Nem rosszbol,de nagyon buta. Egésznap itt ül nem csinál semmit, engem kiserget, és csak gyalog mehetünk mert ő nem hajlandó biciklire sem ülni, mert "nem szeret". Egésznap kavezik cigizik. Ételt sem fogad el. Olyan is van hogy egy két órát nem beszélnünk mert nem tudok már mit mondani. És nem tudom miért de le zsibbadok tőle. A páromnak próbálnám ezt jelezni,de félek ,hogy meg sertődne. Nem tudom hogy neki miért nincs otthon dolga, pedig mindig azt mondja ,hogy sok a házi munka, én mindig tudok mit csinálni itthon.
2019. aug. 28. 10:49
 1/8 A kérdező kommentje:
Pedig ő már férjnél is van. Anyukájukkal el. Gondolom ő mindent meg csinál mire ezek haza érnek.
2019. aug. 28. 10:52
 2/8 anonim válasza:
100%
Küld el a francba. Van saját életetek.
2019. aug. 28. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Neki nincs otthon dolga?

Ha neki nem akarsz szólni,akkor mond meg a férjednek,hogy beszéljen vele.Ez tényleg idegesitő,ha egész nap a nyakadon ül valaki.

2019. aug. 28. 10:57
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem mondja azt otthon, hogy dolgozni jár? :D

Engem már az első héten idegesített volna... Nem kell mindig azon kattogni, hogy ne sértődjön meg a másik, ez az a helyzet,hogy magaddal szúrsz inkább ki azért, hogy ő ne haragudjon??

Mondd meg neki, hogy ne jöjjön, nem leszel otthon, nem tudod mikor érsz haza, dolgod van, másik városban lesz dolgod, akármi, de persze nem előre bejelentve, hanem pl ha van képe megkérdezni, miért nem engedted be...

Ez nem a férjed dolga szerintem, de azt elmondhatod neki, hogy eléggé útban van és zavar, hogy ott csücsül egész nap, úgyhogy szép kíméletesen megpróbálod leépíteni, szóval ha nála puhatolózik, nyugodtan mondja ő is azt, hogy nem érsz rá egész nap kerülgetni.

2019. aug. 28. 12:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem mert telón beszél az anyjával meg a férjével... szoval tudják hogy hol van...de én meg ilyet nem éltem át.
2019. aug. 28. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kérd meg, hogy segítsen a házimunkában. Eleinte csak mosogatás, majd napról napra többet bízz rá. Hidd el, egy idő után le fog kopni.
2019. aug. 28. 20:18
 7/8 A kérdező kommentje:
El kezdett panaszkodni a páromnak, hogy én csak főzök meg minden mikor itt van és hogy nem beszélek vele.. azért 11 óra hossza után mar nem is csoda szerintem..
2019. aug. 28. 21:00
 8/8 anonim ***** válasza:
A 6os nagyon jó ötletet írt le, ezt kell csinálni, hamar le fog lépni.
2019. aug. 29. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!