Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha anyaval szörnyű...

Mit tegyek, ha anyaval szörnyű a kapcsolatom és nem tudok elköltözni tole?

Figyelt kérdés

Anyaval nagyon rossz a kapcsolatom,már jo pár éve. Eddig albérletben lakott,nem tudta fizetni,hazajött. Apa külföldön dolgozik és el,de ő mindig elissza a penzt,szoval ő sem tud támogatni.

Szoval anya agyilag nem teljesen normalis,nem szeretném részletezni,viszont szeretnek tole lelépni,de sehogy nem sikerul..Alberletbe nem tudok menni mert nagyon draga az összes fizetésem ramenne.. Jelenleg a baratommal 5eve vagyunk egyutt,de ő az anyukájával és a tesojaval el,naluk nem lakhatok,mert az anyukája eleg vallásos és házasság elott nem engedi az osszekoltozest,pedig igyis eleg sokat vagyunk egyutt,nem is ertem..Mashova nem nagyon tudok menni, de már teljesen ramegyek erre lelkileg,mert anya tönkretesz. Mit tudnátok tanácsolni?

20/L

2019. aug. 27. 12:40
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
89%

És akkor mégis mit szeretnél? Milyen választ vársz? Anyukád változni nem fog, párod változni nem fog, akkor sem, ha meggyógyul az anyja és dolgozni fog, mert akkor lesz más dolog, amivel érzelmileg zsarolni fogja.

Neked kollégiumi lehetőség vagy csak egy szoba kibérlése? (Várom, hogy ezekre a tippekre mi lesz a kifogás)

2019. aug. 27. 13:12
 12/29 anonim ***** válasza:
88%
Nem csak nagyvárosi albérletek vannak. Nem csak nagyvárosban van munka. Nem hiszem, hogy ezt mérlegted. Ha igen, akkor nem a "tudok" szó ami a költözést akadályozza, hanem az "akarok".
2019. aug. 27. 13:12
 13/29 anonim ***** válasza:
85%
Az lenne a normális,hogy a barátoddal albérletbe menjetek,elég régóta vagytok együtt.Na de ha ő így áll hozzá a dologhoz,akkor nem tudom mi lehet a megoldás.
2019. aug. 27. 13:21
 14/29 A kérdező kommentje:
Sajnos sok mindent a barátomhoz igazitok,aminek én iszom csak a levet. Szerettem volna elmenni Pestre dolgozni,de miatta nem mentem mert akkor nem bírnak talalkozni. Eddig ő is szerette volna ha vele lakok,erre most mamamhoz költöztetne.. Nem tudom miért így áll ehhez a dologhoz,eléggé kiborit...
2019. aug. 27. 13:23
 15/29 A kérdező kommentje:
Ketten pedig tényleg nem lenne egy nagy költség albérletet fizetni..
2019. aug. 27. 13:25
 16/29 anonim ***** válasza:
94%
"Eddig ő is szerette volna ha vele lakok,erre most mamamhoz költöztetne.. Nem tudom miért így áll ehhez a dologhoz,eléggé kiborit..." - Kérdező, ne legyél már ennyire alárendelt fél a kapcsolataidban, aki folyamatosan elvárásaihoz igazodik. Mondd meg neki, hogy te nem mentél Pestre, hogy együtt tudjatok maradni, akkor most talán ő mozditsa meg a valagát a közös célért, és nem tőled várjon újra alkalmazkodást.
2019. aug. 27. 13:53
 17/29 anonim ***** válasza:
0%
Házasodj össze a barátoddal, ha tényleg szeretitek egymást, és akkor lakhattok náluk. Nem kell nagy cécó, elég két tanú és meg lehet esküdni.
2019. aug. 27. 14:48
 18/29 A kérdező kommentje:
Osszevesztem vele most. Eleg szarul esik tole,hogyha ő rosszba lenne az anyjaval én biztos nem így lennek, nem meg hogy azt mondanam neki hogy lakjon a mamajanal.. Ezek szerint várhatnek arra meg 10evet hogy valamit kezdjünk magunkkal,meg akkor is hogyha nem lennek anyaval így.
2019. aug. 27. 14:51
 19/29 anonim ***** válasza:
0%
Akkor csak az marad, hogy megadod anyukádnak a neki járó tiszteletet. Akkor javulni fog a kapcsolatotok.
2019. aug. 27. 15:00
 20/29 anonim ***** válasza:
74%

Vagyis

Pénzed nincs elköltözni

Anyáddal utálsz lakni, de az jó, hogy részben eltart

A munkanélküli pasid meg nem is akar veled összeköltözni ( ha meg akarna eltarthatnád a munkanélküli valagát)

Megoldás:

Pasit lapátra

Új, jobban fizető munkahely

Költözés

2019. aug. 27. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!