Borzalmas a családi kapcsolatom, mit tegyek?
Már nagyon régóta hogy a szüleim napi szinten veszekednek és még a leg durvább hogy verekednek is, már sokszor rájuk szóltam de apám nekem is nekem jön olyankor, tanácstalan vagyok és boldogtalan hogy hogy lehet ez?. Minden családban vannak problémák de ez már kész horror és éjjel is verekednek anyám sikoltozik. A múltkor is kiabálás volt aztán verekedés én be szaladtam és láttam hogy apám ütötte anyámat ököllel elvesztettem a fejem és bevertem neki egyet, nagyon sajnálom de nem volt más választásom hiába mondtam hogy apa ne apa ne úgyis űtötte durva módon aztán cselekednem kellett és le ütöttem,erre apám azt mondta többé nem vagyok a fia meg is értem de ha nem volt más választás engedjem hogy tragédia történjen? Apám kocsmában van és bele gondolni nem merek hogy mi történik ha haza ér. Már nem merek elmenni barátokkal kikapcsolódni sehova mert félek hogy még öli anyámat, egyébként neki is van gondja mert állítólag börtönbe fog kerülni.
Totálisan kivagyok!
Anya miért kerül börtönbe?
Költözz!
Legközelebb hivd ki a rendőrséget.
Anyukàdat vedd rá, hogy menjen orvoshoz látlelet végett, ha feljelenti apukàdat, kérhet távoltartási végzést.
És próbálj mihamarabb a saját lábadra állni, hogy megszabadulj innen.
Köszönöm szépen a válaszokat, egyébként nagyon szeretem őket ezek ellenére is.
Apám kerül börtönbe felfüggesztette van és nem akar anyám feljelentést tenni mert 8-évet kapna. 😓
Egy verekedés ért kapott fel függesztettet.
Szép, hogy nagyon szereted őket. De írtad, hogy attól is tartasz, hogy apád megöli anyukádat.
Nem lehet, hogy mégis jobb lenne neki elzárva egy darabig?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!