Mennyire normális, hogy soha semmit nem dobnak ki?
Nem veszik észre, hogy betegek. Nem merem elengedni a gyerekeket hozzájuk emiatt.
A szüleim beteges lomgyűjtők.
Soha semmit ki nem dobnak, még az ezer éves gyermekkori plüss jatekaim is megvannak (40 éves vagyok).
Már olyan szintű a por, és a lom, hogy átláthatatlan minden.
Az anyám őrzi a fiatal kori ruháit, ami már se nem divat, se nem lesz rá jó. Van vagy többszáz pár cipőjük!! Mindez nem elég, még vasárnaponként, ahelyett hogy együtt lenne a család, elmennek délelőtt a lomiba újabb lomra szert tenni.
És mi vagyunk a rosszak mert nem lomizni mentünk velük, hanem a gyerekekkel játszótérre.
Mit lehet kezdeni az ilyen emberekkel???? Segítsetek!!

A "lomiba" hova kell menni?
Szerintem ez csak kitaláció.

Emlékszem, pár évvel ezelőtt a TV-ben volt ilyen. Olyan házaspár élt egy társasházban, akik még a többéves rothadt befőttet is tartogatták. A ház többi tagjai nem tudták eladni sem a lakásukat, sem vendégeket hívni, mert olyan büdös volt emiatt.
Ez nem normális dolog. Szerintem a nagyinak is volt ilyen betegsége. Ő a gyerekei tankönyveit tartotta meg, amit köztudottan minden évben újranyomnak, arra hivatkozva, hogy ha háború lesz, lehessen azokból a koszos, poros könyvekből tanulni. Ilyenkor nem is az a lényeg, hogy az irhánkat mentsük! :D
Ha a Szüleid nem veszik észre, hogy betegek, nem lehet lehet rajtuk segíteni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!