Miért élvezik egyes férfiak, ha mások társaságában teljesen megaláznak egy nőt, totális önbizalomhiányt okozva ezzel?
Jó kérdés, egyszer engem nagyon megbántott egy rokonom.
Elég önbizalom hiányos lány voltam akkoriban, állandóan össze volt fogva a hajam és szemüveges voltam, erre ez a kedvesnek korántsem mondható férfi mindenki előtt megkérdezte, hogy "Melyik apáca iskolába is jársz?" most ez lehet nem tűnik olyan súlyos dolognak de nekem ez akkoriban nagyon rosszul esett, még kicsit el is sírtam magam miatta!:(
Ajánlom a Csernus könyveket, magyarázatot találsz a kérdésedre...
ezek a pasik attól érzik magukat "férfinak" , hogy megmutatják, uralkodnak rajtad, azt csinálnak veled amit éppen akarnak. Lépj le.Legyen önbecsülésed. Ennél sokkal többet érsz.
Én a páromat szoktam ugratni(nem alázni!) a szüleim előtt, cserébe ő pedig engem éget az ő szülei előtt. Sosem volt ebből sértődés, kell ez a kis csipkelődés.
Ha valaki mindezt rosszindulatból teszi, az elítélendő. De az se jó, ha valaki túl érzékeny, és kiborul, ha a barátai ugratják(lásd apácaiskolás).
Sosem bírtam ezeket az önbizalomhiányos embereket, akik mindenen megsértődnek, és egy frappáns viccet sem tudnak rendesen levenni. A húgomon aztán van bőven fogás, már ami a csipkelődést illeti, mégis, ha valaki ugratja, akkor olyan frappáns megjegyzést szúr vissza, hogy az illető rákvörös lesz, a társaság meg dől a röhögéstől.. még az illető is.
A sértődés és megbántódás a lehető legrosszabb reakció. Vissza kell vágni, mégpedig azonnal.
Aki ezen kiakad, az mit fog csinálni akkor, ha a főnök ok nélkül leüvölti a fejét? Sírva hazaszalad, vagy megvédi az álláspontját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!