Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szerintetek milyen? Megsért...

Ez szerintetek milyen? Megsértődnétek?

Figyelt kérdés

nyaralónkba hívtuk egyik rokonunkat és a közeli családját. a nyaralás utáni másnap vagy 50 képet fölrak a facebookra és egyiken se vagyunk rajta. mintha csak ők mentek volna nyaralni. ha végignézed a képeket, nem derül ki róla, hogy velünk jöttek.

nem nagyon, de egy kicsit bánt

2010. júl. 13. 09:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
36%
Egy kicsit szerintem nekem is rosszul esne.
2010. júl. 13. 09:56
 12/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem biztos, hogy sértésnek szánta. Én például iwiw-re csak a páromról és magamról rakok fel közös képeket. A barátokról nem szoktam, pedig készülnek olyan képek is. Ezzel nem akarok senkit sem bántani.
2010. júl. 13. 10:00
 13/19 anonim ***** válasza:
73%
Ez nekem teljesen alap dolog lenne, hogy ne másokról tegyek fel képet a saját profilomba. Maximum annyi, hogy odaírnám "nyaralás xy-nál"
2010. júl. 13. 10:05
 14/19 A kérdező kommentje:

tudjátok mit? az jutott eszembe, hogy én is rakok képeket. és a közös csoportképekből is. hátha erre ő is nyit majd és ha csak tapintatos akart lenni, akkor fog fölrakni rólunk is.

köszönöm, hogy leírtátok a véleményetek

2010. júl. 13. 10:06
 15/19 A kérdező kommentje:

10:05

de van vagy 10 mappa ezen kívül és máshol van, hogy szerepelnek rajtuk kívül is emberek.

na mindegy. maradok a tervemnél.

2010. júl. 13. 10:07
 16/19 anonim ***** válasza:
80%
Én nem sértődnék meg, mégiscsak az ő facebook oldala. Engem inkább az zavarna, ha úgy tenne föl rólam képeket, hogy nem tudok róla.
2010. júl. 13. 10:15
 17/19 anonim ***** válasza:

Hát ezek alapján én a helyedben annyit gondolnék a kedves rokonról, hogy íme, ilyen ő. Egy közösségi oldalon mindenki a legjobbat akarja mutatni magáról, az se baj, ha nem teljesen úgy van a dolog, pl. ő most azt, hogy elvitte a családját nyaralni. Azt senki sem vallja be szívesen, pláne nem egy közösségi oldalon, hogy önerejükből nem tudtak volna elmenni nyaralni idén nyáron... s ezek szerint a közös nyaralás sem sikerülhetett túl jól, mert különben az lenne fent, hogy grillezés unokaöcsémmel, kicsattanunk a jókedvtől, stb., stb. Eldönthetitek ez alapján, hogy meghívjátok-e őket legközelebb is.

Én egyébként abba a csoportba tartozom, akit nem zavar, ha felkerül a képe más oldalára, örülök neki, sőt, a legközelebbi barátaimról én is tettem fel képeket, mert fontosak nekem.

A helyedben - veled ellentétben - inkább azzal vágnék vissza, hogy én is úgy tennék, mintha ők ott sem lettek volna a nyaralóban és csak a család szerepelne a képeken...

2010. júl. 13. 15:01
 18/19 A kérdező kommentje:
ebben, lehet igazság, amit írtál: hogy az ember mutatni akar valamilyen képet magáról... és abba mi nem vagyunk benne. hogy miért arra csak tippjeim vannak. talán tényleg nem érezték jól magukat?... érdekes ez az iwiw, meg facebook, hogy ki mit mutat meg magából. sok mindenki mást akar mutatni, mint valójában
2010. júl. 13. 15:05
 19/19 A kérdező kommentje:
örülök, hogy páran azért értettétek, hogy mire gondoltam
2010. júl. 13. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!