Ez szerintetek milyen? Megsértődnétek?
nyaralónkba hívtuk egyik rokonunkat és a közeli családját. a nyaralás utáni másnap vagy 50 képet fölrak a facebookra és egyiken se vagyunk rajta. mintha csak ők mentek volna nyaralni. ha végignézed a képeket, nem derül ki róla, hogy velünk jöttek.
nem nagyon, de egy kicsit bánt
tudjátok mit? az jutott eszembe, hogy én is rakok képeket. és a közös csoportképekből is. hátha erre ő is nyit majd és ha csak tapintatos akart lenni, akkor fog fölrakni rólunk is.
köszönöm, hogy leírtátok a véleményetek
10:05
de van vagy 10 mappa ezen kívül és máshol van, hogy szerepelnek rajtuk kívül is emberek.
na mindegy. maradok a tervemnél.
Hát ezek alapján én a helyedben annyit gondolnék a kedves rokonról, hogy íme, ilyen ő. Egy közösségi oldalon mindenki a legjobbat akarja mutatni magáról, az se baj, ha nem teljesen úgy van a dolog, pl. ő most azt, hogy elvitte a családját nyaralni. Azt senki sem vallja be szívesen, pláne nem egy közösségi oldalon, hogy önerejükből nem tudtak volna elmenni nyaralni idén nyáron... s ezek szerint a közös nyaralás sem sikerülhetett túl jól, mert különben az lenne fent, hogy grillezés unokaöcsémmel, kicsattanunk a jókedvtől, stb., stb. Eldönthetitek ez alapján, hogy meghívjátok-e őket legközelebb is.
Én egyébként abba a csoportba tartozom, akit nem zavar, ha felkerül a képe más oldalára, örülök neki, sőt, a legközelebbi barátaimról én is tettem fel képeket, mert fontosak nekem.
A helyedben - veled ellentétben - inkább azzal vágnék vissza, hogy én is úgy tennék, mintha ők ott sem lettek volna a nyaralóban és csak a család szerepelne a képeken...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!