16 évesen elköltözhetek otthonról?
A kérdező kommentje:
A szüleim ki tesznek ha Még egyszer félre lépek.
Akkor megvan a megoldás. Még egyszer félre kell lépni, akármit is jelentsen ez, és akkor máris kitettek, lehet költözni.
Hogy mit csinálj? Szerintem menj magyar nyelvtan korrepetálásra, mert a helyesírásod, fogalmazásod borzasztó.
16 évesen az elköltözés, házasság baromira korai. Iszonyatosan el tudod rontani végleg az életed. Pl. nem vigyáztok szex közben, és máris ott a baba. A kérdésből is látszik, hogy kb. nulla felelősségérzeted és élettapasztalatod van, így nekivágni csak azért mert a szüleid a bögyödben vannak, ostobaság,
És tényleg nagyon ki leszel szolgáltatva a gyereknek, úgy kell pattognod, ahogy ő fütyül, mert különben ő is kirak. Tehát ugyanaz a szitu, sőt.
És igen, ha a srác kitalálja, hogy még élni akar, és felhúz még néhány lányt a dákójára, te nem tehetsz semmit azon kívül, hogy csomagolsz. Ha haza mész, akkor meg életed végéig hallgathatod az "én megmondtam" szöveget.
Mi lenne, ha a változatosság kedvéért megbeszélnéd a helyzetet a szüleiddel, rákérdeznél, hogy mi a bajuk, mit szeretnének, mit nem szeretnének? Nem akarják, hogy lefeküdj vele? Kérdezd meg, hogy miért? Lehet, hogy csak attól tartanak, hogy nem védekeztek felelősen, és 10 hónap múlva babakocsit tologathatsz, vagy helyetted ők. Vagy tudom is én. Szerintem elég rossz köztetek a kommunikáció, és így nem juttok egyről a kettőre. Az viszont biztos, hogy a nagybetűs életre még baromira éretlen vagy. Szerintem még a srác is talán. Ráértek még pár évet. Mondom, tanulj, főleg nyelvtant, mert egy kínszenvedés volt olvasni a hibáidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!