Mit válaszoljak, hogy leszáljanak végre rólam?
Hagyd rájuk.
Jó akkor majd meggondolom magam.
Nektek van igazatok.
Ennyi. Azt mondanák amit akarnak,te meg azt csinálsz amit te akarsz.
Mar vagy ezer ilyen kerdes volt.
Nem ertem miert olyan nehez, hogy amikor felhozzak a temat megmondod, apuka/anyuka majd akkor, ha eljon a megfelelo ido es partner, es ugy gondolom/erzem hogy keszen allok ra. Ezennel felallsz es elsetalsz.
Nem ertem miert kell tulragozni, miert kell olajat onteni a tuzre es kijelenteni hogy nem akarsz gyereket (meg ha igy is van, ez a te dolgod, de nem kell mondani)
"Szóval szerintetek milyen frappáns választ kéne mondanom erre a mondatra,akárhányszor hallom, hogy 'majd megváltozik,még te is gyerek vagy'," - Kérdező, ez vérmérséklet kérdése, amit én mondanék, azt nem engedné beküldeni a szoftver se... (körülírva: megfogalmaznám kendőzetlen szavakkal, hogy mi a véleményem azokról, akik szerint a gyerekszülés az élet fő értelme és csúcsteljesítménye...)
de lehet, hogy szimplán csináltatnék 2-3 pólót "nem lesz gyerekem" + "child free zone" felirattal,
és ha ilyenekkel találkozom, azt venném fel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!