Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engedi anya, hogy...

Miért nem engedi anya, hogy diétázzak?

Figyelt kérdés

165 cm és 56 kiló vagyok. Nem szeretnék sokat fogyni, csak 2-3 kilót, utána izmot építenék.

Próbálok az étrendemen változtatni, megkértem, hogy hozzon nekem egészséges ételeket (itthon nem volt semmi, még növényi tej sem, pedig tudja hogy a rendestől nagyon rosszul vagyok.)

Hozott amit kértem, emellett rengeteg édességet. Ahol pár hónapja a zöldségeket tároltuk most édességkupacok vannak, két hatalmas doboz tele van velük. Folyamatosan azt hajtogatja, hogy azt egyem mert nem fogy.

Ő most kb. 172 cm magas, ehhez 80+ kiló. Tudja, hogy a saját étrendjén is változtatnia kéne, de nem hajlandó. Rengetegszer vette már el a motivációm, mindig azzal piszkál miért nem mozgok, holott a hét több napján is edzek (ezt persze nem hiszi el, sőt a múltkor hatalmas lecsezést kaptam érte)

Miért nem tudja felfogni, hogy ha ő magasról tojik az egészségére, én nem akarom követni a példáját?

2019. aug. 12. 19:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
67%

Örülök, hogy tényleg rendes étrendről van szó, és nem koplalásról.

Nagyon nem tudsz mit csinálni, mert ő háza, ő szabályai. Szóval irány dolgozni, diákmunka, vedd meg amit szeretnél, esetleg legyél vele a bevásárlásokkor...

Aztán persze az elköltözés segítene legonkább.

2019. aug. 13. 08:53
 12/12 anonim ***** válasza:
Csokibol meg nem kell enni ha szól neked akkor közlöd hogy nem kérsz .
2019. aug. 13. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!