Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem engedi anya, hogy...

Miért nem engedi anya, hogy diétázzak?

Figyelt kérdés

165 cm és 56 kiló vagyok. Nem szeretnék sokat fogyni, csak 2-3 kilót, utána izmot építenék.

Próbálok az étrendemen változtatni, megkértem, hogy hozzon nekem egészséges ételeket (itthon nem volt semmi, még növényi tej sem, pedig tudja hogy a rendestől nagyon rosszul vagyok.)

Hozott amit kértem, emellett rengeteg édességet. Ahol pár hónapja a zöldségeket tároltuk most édességkupacok vannak, két hatalmas doboz tele van velük. Folyamatosan azt hajtogatja, hogy azt egyem mert nem fogy.

Ő most kb. 172 cm magas, ehhez 80+ kiló. Tudja, hogy a saját étrendjén is változtatnia kéne, de nem hajlandó. Rengetegszer vette már el a motivációm, mindig azzal piszkál miért nem mozgok, holott a hét több napján is edzek (ezt persze nem hiszi el, sőt a múltkor hatalmas lecsezést kaptam érte)

Miért nem tudja felfogni, hogy ha ő magasról tojik az egészségére, én nem akarom követni a példáját?

2019. aug. 12. 19:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem, pisztolyt tart a fejedhez, hogy edd meg az édességet?
2019. aug. 12. 19:43
 2/12 anonim ***** válasza:
58%
Ne akarjál 2-3 kilót se fogyni, semmi szükséged rá, így is alulról súrolod az ideálisat, nem fölülről. Anyád életmódjával ne foglalkozz, nem a te dolgod. Nincs hozzá közöd.
2019. aug. 12. 19:48
 3/12 anonim ***** válasza:
77%

1, Nem kell diltáznod, mert nincs semmi felesleg rajtad

2. Sportolj, így a testformád szépen alakul diéta nélkül is

3. Nem kötelező édességet enni. Nem hiszem el, hogy anyukád mint a libát tümi beléd a cukrokat, csokikat.

2019. aug. 12. 20:08
 4/12 anonim ***** válasza:
40%
Sajnos ő nem tudja, hogy ahhoz, hogy szép alakod is legyen, és ne csak hízzál, nem csak édesség kell, hanem fehérje is.
2019. aug. 12. 20:13
 5/12 anonim ***** válasza:
20%
anorexia alert.
2019. aug. 12. 21:00
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok anorexiás 😂 magam miatt csinálom és nem éhezéssel
2019. aug. 12. 21:22
 7/12 anonim ***** válasza:
63%
nem kell fogynod
2019. aug. 12. 21:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem kell fogynod semmit sem ,pont jó vagy ,attól még ehetsz egéségesen de ne fogyál ,én 18 éves koromtól 50 kg voltam 160 cm . Eszem ágában sem volt,fogyni úgy is jól néztem ki ,

Anyukád meg 40 feletti gondolom 40 éves kor után nem olyan könnyű lefogyni legtöbb embernek .

2019. aug. 13. 06:59
 9/12 anonim ***** válasza:
A jó izomzat többet kér enni, ergo több izommal könnyebb tartani az alakodat (nem a súlyt, az izom a zsírnál fajlagosan jóval nehezebb, de megéri, mert ultracsinossá és egészségessé, élettelivé tesz). Az édességkiállítást beborítanám a szobájába, ha már megvette, és pakolnám a jóáras zöldeket a helyére.
2019. aug. 13. 07:36
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem, itt nem az a lényeg, hogy diétázni kell e vagy sem, hanem az anyuka hozzáállása.

Ne foglalkozz vele.

2019. aug. 13. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!