Ti idegesítitek magatokat ilyenen vagy leszarjátok?
Ha a szüleitek nem figyelnek oda eléggé a saját egészségükre, akkor rágódtok ezen, bedepiztek ettől vagy nem érdekel mivel felnőtt emberek, az ő felelősségük?
Úgy értem, hogy ha káros szokásaik vannak, ha nem olyan az étrendjük amilyennek kellene, ha nem mozdulnak ki eleget vagy kinek mi. Ezek csak példák, hogy érthető legyen mire gondolok.
A családomban a lányom az egészségmániás én meg az "egészségtelen" életmódot folytató szülő.
Lányom étrendje saláta és csirkemell esetleg teljes kiörlésű pekárú, joghurt és gyümölcs. Edzőterembe jár és csak ásványvízet meg izotóniás lőttyöket iszik. Ő 155 cm és 45 kg.
Én konkrétan minden szerinte egészségtelen dolgot (disznó szalonna marha pörkölt) megeszek. Minden szerinte egeszségtelen dolgot (sör, kóla, csapvíz, néha 3gy kupica pálinka) megiszok. Én otthon füvet nyírok és barkácsolok. Én 170 cm és 75 kg (43 éves férfi).
Mértéktartó fogyasztással nagyon sok egészségtelennek mondott dolog nem az. Attól hogy valaki nem.jár edzőterembe még élhet egyességesen. Hagyom hogy élje a lányom az életét, de az rohadtul idegesít ha engem is próbál meggyőzni a számára egészsegesnek velt életmódról
Addig idegesített, amíg nem lett saját családom. Akkor rájöttem, hogy nem éri még a belefektetett idő, amit a gyerekektől veszek el. Azóta a férjem, a gyerekeim és a saját egészségem a fontos.
Én megpróbáltam, ő nem akar változtatni. Sokkal jobban idegesít, hogy amíg otthon éltem az én egészségemre is magasról tojtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!