Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az hogy én senkinek...

Miért van az hogy én senkinek se vagyok fontos?

Figyelt kérdés
Tudom nem ez a kategória, de remélem itt normális válaszokat fogok kapni. Tudom hogy az én hibám is ha hülyének nézett az exem, de amikor jártunk ez nem tűnt fel sajnos. Kritizálta pl. hogyan eszem, és mennyit. Mielőtt valaki írná nem csámcsogok, és szépen eszek, csak megjegyezte ha hagytam valamennyit a tányéron. Nem ütött meg, de testileg is csinált velem ezt-azt. Az is előfordult hogy az exével hasonlított össze, még a születésnapomon is megjegyezte azt hogy vajon mit csinálhat az exe. Ő szakított velem, és azóta az jár a fejemben, ha vele évekig együtt volt őt biztos jobban szerette, tisztelte, csak engem nem vett semmibe. Rossz volt utólag azzal szembesülni hogy a felém mutatott kis kedvesség is csak álca volt. nem tudom 28 évesen mennyi esélyem van még.
2019. aug. 6. 21:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
68%

Egy 28 éves nőről azt gondolná az ember, hogy ennél több esze van. (persze sajnos ez kortól független)

Ezaz ember egy kretén f**aszfej volt, igen az volt. Te meg azért voltál idióta mert olyan sokáig vele voltál...igen persze biztos a nagy szerelem....

De 28 évesen mindenre megvan az esélyed, bazira mindenre van időd. Milliónyi egyedülálló van a te korosztályodban.

Sajnos nem mindenkinek sikerül elsőre vagy másodikra megtalálnia a hozzá illő társat. Van aki nagyon sokat szív előtte.

2019. aug. 7. 11:53
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az exed marha nagy ostobaságot csinált. Szerintem te egy igazi ínyenc vagy amit ő a maga világában nem tudott értékelni. Nagyon remélem, hogy lesz valaki olyan, akivel jól fogsz kijönni, az exednek meg küldenék egy adag tudjukmicsodát kóstolónak.
2019. aug. 7. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!