Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Élettársak szakítás után?

Élettársak szakítás után?

Figyelt kérdés
Párommal 12 évig éltünk együtt.Én laktam nála,és nem volt az ő címére bejelentett lakcímem. Nem volt bejelentett élettársi viszony sem (sajnos). Minden hónapban a fizetésemből adtam az ő fizetése mellé 180-200 ezer forintot. Ez így összesen kb. havi 400 ezer forintra jött ki.Most elküldött mert talált magának mást. Akkor kaptam tőle 300 ezer forintot! Van jogom követelni több pénz tőle? Én nem hiszem el,hogy minden hónapban elfogyott az összes pénz a 12 év alatt! Arra is gondoltam,hogy egy külön számlán gyűjtötte.
2019. aug. 6. 02:46
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

12 év együttélés alatt hogy a csudába történhet meg olyan,hogy még be sem jelentkezel? Azért nem átmeneti lakhatás ennyi idő. Nekem már ez furcsa lett volna. Akkor te hova kaptad a hivatalos papírjaidat?

Sajnos én is csak azokat tudom megerősíteni,akik azt mondják,hogy ilyen háttérrel nem biztos hogy sikerülne bármit is követelned. Közös gyerek van esetleg?

2019. aug. 6. 10:52
 12/13 anonim ***** válasza:
81%
Hát, legalább havonta kifizetted az albérleted árát, mert hogy te laktál nála.
2019. aug. 6. 14:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Közben kiderült,hogy amit oda adtam pénzt,abból volt a lakásfelújítás is. Erről viszont semmit sem tudtam. Mindig azt mondta,hogy összegyűlt a szülinapi pénz,meg a gyárban kapott prémiumot gyűjtötte össze.
2019. aug. 31. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!