Hogy mutassam ki, mondjam meg neki hol a határ, hogy elég volt belőle? (anyós)
Nem nem ö pénzel minket.tejesen önállóak vagyunk.párom jól keres,én kevésbé.Most is segítünk Mi nekik.de ö szórja a pénzt minden sz@rságra,nekünk....
fél éve lakunk velünk de minden hónapba összevesztek valamin a párommal,utoljára nagyon csúnyán akkor azt mondták takarodjunk innen.Azután 2hétel megvettük ezt a házat,nem egy palota de nekünk megteszi.Most meg úgy tesznek a szülei mintha ők lennének a minta szülök,holott kidobtak minket.Anyósom meg most nem akarja hogy menjünk,legalábbis ezt állítja.De itt mindenbe beleköt állandóan hisztizik valamin.Komolyan mintha gyerek lenne holott már 40 felett van.
nem akarom megbántani de elegem van már belőle,hogy bele szól mi hogy legyen mi hova legyen rakva.
Úristen. Szegénykém. Hát elmegy a búsba az a nő. Mégis mit képzel magáról, hogyan merészel beleszólni ebbe a dologba?
Állítsd le, ha kell legyél nagyon kemény. Mondd meg neki, hogy nincs köze a ti házatokhoz, abban a házban te fogsz élni és a párod, és a ti ízlésetek szerint fogjátok felépíteni és berendezni. Na azért álljon már meg a menet. Hogy lehet ennyire bunkóóóó valaki. Bocs, hogy ezt írom.
Nekem is elegem van az anyósból, mert ő sem kérdezi meg soha, hogy mi akarunk, vásárol nekem ruhákat, meg minden szart. Minden alkalommal konyharuhát meg asztalterítőt kapunk, már nem fér el, ahelyett, hogy megkérdezné, mire van szükségetek gyerekek.
A lakásba is próbált beleszólni, amit nemrég vásároltunk, de mivel messze lakik nem megy neki. Viszont volt, hogy vérig sértődött, hogy nem az ő lakásába lerakott maradék járólapot tettük le a konyhába. Megmondtam neki, nekünk más az ízlésünk és punktum. Okoskodik az is állandóan, hogy így kéne meg úgy kéne, azt szoktam neki mondani, persze majd elgondolkodunk, aztán úgyis úgy lesz ahogy mi akarjuk.
Viszont te rettentően nehéz helyzetben vagy, mert ott van közel hozzátok és egyszerűen nem hagy nyugtot nektek. Nagyon is átérzem a helyzeted, jól lefestetted a képet.
Szóval vagy próbálsz bólogatni, közben meg nem úgy csinálni ahogy ő elképzeli, vagy keményen rászólsz, hogy sürgősen állítson magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!