Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szóltok az Alexander névhez?

Mit szóltok az Alexander névhez?

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 08:08
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
62%
Miért nem lehet egy egyszerű, szép, férfias (magyar) nevet adni szerencsétlen gyereknek? Az Alex is rémes ennek megfelelően.
2010. júl. 12. 10:57
 22/26 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem az Alexander nagyon nagyon nagyon szép név,de a magyar vezetéknevekhez nem illik sajnos:SS

Pedig olyan szép lenne ,de így,hogy Kovács Alexander ,Szűcs Alexander,Boros Alexander,Munkás Alexander,Nagy Alexander ,ezekkel nagyon nem....:(

2010. júl. 12. 13:10
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Eddig úgy voltam vele ne kapja a gyerek az apja nevét,de már változott a felállás:)

Amúgy a kisfiamat Flórián-nak hívják de akkor a választékba még bent volt a Levente név.Ez 3,5 éve volt .Nem bántam meg hogy ezt a nevet kapta.Nem giccses név."magyaros"és nem fut velem szembe egy nap 10 ilyen nevű fiú,férfi.(környékünkön nincs is:)

Ha most lenne egy kisfiam nem tudom milyen nevet adnék neki.Szerintem maradna az apukája neve.Igaz ez se megszokott már,meg nem a legszebb,legtrendibb név de ez van amúgy a név a Béla(Béci,Bélus)De ez a név is egyre ritkább a kisgyerekek körében.Jah az Alexander nevet szerintem se add!!

25/N

2010. júl. 12. 13:36
 24/26 anonim ***** válasza:
Tényleg németes, nekem nem tetszik. Alex mint alternatíva? Az szerintem sokkal jobb.
2010. júl. 12. 14:52
 25/26 anonim ***** válasza:

szerintem nincs baj az Alexanderrel se, de ettől vannak jobb nevek is. :)

a Flórián név személy szerint nekem nagyon tetszik , szivesen adnám a fiamnak-ha majd egyszer választani kell a nevek közül, ez is benne lesz azt hiszem :)

2010. júl. 13. 13:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Hmmm... Így egyben tetszik a hangzása, de mikor azt mondják Alex... kutyanév.
2010. júl. 19. 15:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!