Mit szóltok az Alexander névhez?
Szerintem az Alexander nagyon nagyon nagyon szép név,de a magyar vezetéknevekhez nem illik sajnos:SS
Pedig olyan szép lenne ,de így,hogy Kovács Alexander ,Szűcs Alexander,Boros Alexander,Munkás Alexander,Nagy Alexander ,ezekkel nagyon nem....:(
Eddig úgy voltam vele ne kapja a gyerek az apja nevét,de már változott a felállás:)
Amúgy a kisfiamat Flórián-nak hívják de akkor a választékba még bent volt a Levente név.Ez 3,5 éve volt .Nem bántam meg hogy ezt a nevet kapta.Nem giccses név."magyaros"és nem fut velem szembe egy nap 10 ilyen nevű fiú,férfi.(környékünkön nincs is:)
Ha most lenne egy kisfiam nem tudom milyen nevet adnék neki.Szerintem maradna az apukája neve.Igaz ez se megszokott már,meg nem a legszebb,legtrendibb név de ez van amúgy a név a Béla(Béci,Bélus)De ez a név is egyre ritkább a kisgyerekek körében.Jah az Alexander nevet szerintem se add!!
25/N
szerintem nincs baj az Alexanderrel se, de ettől vannak jobb nevek is. :)
a Flórián név személy szerint nekem nagyon tetszik , szivesen adnám a fiamnak-ha majd egyszer választani kell a nevek közül, ez is benne lesz azt hiszem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!