Mit szóltok az Alexander névhez?
Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 08:08
1/26 anonim válasza:
Túl németes, és kapásból az Alexandra jut róla eszembe, nekem nem tetszik, de nem gáz név egyébként csak én nem adnám a gyerekemnek.
4/26 anonim válasza:
Sándor legyen akkor már a szerencsétlen gyerek!!!!
6/26 anonim válasza:
Ismerősöm kisfia Alexander és Alexnek becézik.
Nekem fura volt először,az apja Sándor,de nekik nem tetszett a Sándor ,ezért lett Alexander
7/26 anonim válasza:
Nekem tetszik, ha fiam lenne biztos ez is lehetőség lenne:)
8/26 anonim válasza:
Nekem is tetszik, kicsit modern, de mégsem az a cigányos név.
Azért manapság nem sokan adnának Sándor nevet a gyereküknek.Egy középkorú férfinak még elmegy, de milyen már egy kisiúhoz: Sanyikám gyere már ide!
9/26 anonim válasza:
Olyan ókori-középkori hangzású számomra, és az is zavaró, hogy nem a magyaros változat (de mondjuk hangzásra azért a Sándornál jobb)
10/26 anonim válasza:
A Keresztfiamat hívják így, de neki az édesapja német.. Egyébként magyar gyereknek nem biztos, hogy a legjobb választás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!