Radikális változás az életemben, hogyan kezdjem el?
Sztem kezd azzal, h változtatod a megjelenéseden (haj,ruhák, smink).
Járj el szórakozni a barátaiddal pl.: mozi, klubok, éttermek.
Itt a nyár menj el kisfiaddal valahova pl:nyaralni, strandra.
Fel a fejjel minden rendbe fog jönni . :)
Ha szereted a párodat, együtt kell túl lennetek a nehéz időszakon. Próbálj beszélni vele, kérd, hogy segítsen neked. Ha lehet, menjetek el kettesben valahová, vagy hármasban a kisfiaddal, mint egy igazi család. Töltsetek minél több időt együtt, de ne a 4fal között, csináljatok közös programokat. Emlékezz vissza, milyen volt a kapcsolatotok elején, nosztalgiázzatok, gyönyörködjetek a gyereketekben, elevenítsétek fel pl. a születését vagy azt, amikor elindult. Nézegesd a családi képeiteket, nekem ez mindig erőt ad.
Sok szerencsét, erőt és boldogabb közös életet kívánok nektek!
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Szoktam sminkelni,eljárni,szórakozni.Próbálok úgy viselkedni,mintha nem lenne semmi gond,de ha valami rossz adódik,visszaesek egyből és eluralkodik felettem az egész.A párommal lehet,nem tudjuk megoldani a problémáinkat ketten,nem túl segítőkész,neki is problémái,mert közös,de inkább elfordul előlük és egyedül hagy rájuk...
Voltam már rosszabb helyzetben is, mint amit leírtál: és csak egyetlen megoldás létezett a problémámra: agykontroll! Vettem egy könyvet, ami nagyon megfogott a boltban, elolvastam, és onnantól ahogy telt az idő, és minden nap gyakoroltam, egyszer csak megváltozott minden, de nem rossz irányba, hanem egyre jobbra fordultak a dolgok!
Hozzáteszem, nem 2 nap alatt történt mindez, hanem legalább 2-3 hónap volt mire lett egyáltalán egy pici eredmény (sokan szerintem ezért nem csinálják) de megérte! Azóta én alakítom a sorsom, bevonzom a jó dolgokat, pusztán azzal hogy nem gondolok a negatív dolgokra, és bármilyen rossz a helyzet HISZEK BENNE HOGY JOBB LESZ. Eddig még mindig bejött, soha nem csalódtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!