Hogyan győzhetném meg anyukámat, hogy a húgommal közös szobába kaphassunk egy elválasztó falat?
Már mindkettőnknek nagyon szüksége lenne a személyes térre, de az anyukám mindenre nemet mond a sporttól az állatokig. Nem tudom hogyan győzhetném meg, hogy kéne az a fal. A szoba viszonylag nagy, meg lehetne könnyen oldani, fűtéssel és egyebekkel nem lenne gond, mert a fallal kapott 2 szoba közötti ajtó pont a radiátorral szemben lenne. Nem tudom milyen érveket hozhatnék fel neki a témában a személyes teren kívül-amire amúgy magasról tojik. Ti mit mondanátok neki?
Én 16,a húgom 14.
Nekem meg olyan hihetetlen hogy a gyerekek ennyire nem kreativak.
Mi kiskorunkban még a padlason is csinaltunk kuckot. Abbol amit talaltunk
Vagy pl egy függöny lepedö lelogatva akàr a gazcsövön. Kreativitas vagy vmi az hol van?
Kedves kérdező!
Ez van. Fogadd el. Én fiú létemre a két húgommal voltam egy szobában. A feleségem az öccsével...
Én sem választanám el a szobát anyukád helyében. Majd 20 év múlva megértés.
Ikeában van olyan polcrendszer, ami szuper térelválasztó lehet, azt hiszem Kallax a neve. Mindkét oldala az "eleje", szóval állhat a szoba közepén akàr, fiókokkal, dobozokkal egyedivé tudjátok tenni, plusz meg tudtok rajta osztozni, hogy a felén feléd, a másik felén a húgod felé nyíljon (ha tesztek rá ajtót, anélkül is szuper, ha megpakoljàtok). Fiókként használható puha dobozokkal, ami a legolcsóbb megoldás, vagy akár a polc elé szerelt függönnyel akár a hugod kupiját is láthatatlanná teszi. :)
Oké, ez sem tökéletes térelválasztás, de a semminél több, és egy új polcrendszer mellett jó érv lehet a kupi.
Hogy ne lássanak be, ahhoz én paravánt választanék a helyedben (olyan, mint ami mögött a régi filmekben öltöznek), ha jól helyezed el, takar annyit, hogy ne szóljanak bele mindenbe. Egyébként szintén funkcionálhat mobil térelválasztóként is.
"nekem ez olyan hihetetlen hogy vannak olan szülők akiknél nem egyertelmű hogy a gyerekeinek szükségük van intimszfėrára."
Nekem meg az a hihetetlen, hogy egy kamasznak nem egyértelmű, hogy nem korulotte forog a világ.
"az anyukám mindenre nemet mond a sporttól az állatokig." Eegyértelmű hogy pénzkérdés, a szoba szétválasztása is. Plusz attól, higy a kérdező szerint megoldható, ez egyáltalán nem biztos. "fűtéssel és egyebekkel nem lenne gond, mert a fallal kapott 2 szoba közötti ajtó pont a radiátorral szemben lenne." Magyaran nem lenne fűtés az egyik helysegben, ha csukva van ah ajto.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!