Milyen származásra utalhat ez a külső?
Figyelt kérdés
Haj: egyenes, barna
Szem: barna
Magasság: 190cm
Testsúly: 75-80kg
Tehát magas vagyok és nehezen hízok.
A végtagjaim kifejezetten hosszúak. A vállam és hátam széles.
A fejem hosszúkás, keskeny, nem zömök, a homlokom magas. A füleim viszonylag nagyok és elállóak. A szemeim mélyen ülnek, nem túl nagyok. Az orrom teljesen átlagos és egyenes. Az állkapocs szögletes és erőteljes (előreugrik).
A szemöldököm nagyon ritkás, egyáltalán nem dús. A testszőrzetem sem erőteljes, a hajam viszont gyorsan nő. A bőröm barnás színű, hamar lebarnulok.
2019. jún. 22. 09:00
21/23 anonim válasza:
6,14: A leírása (190cm, széles váll,hát) miatt írtam hogy part 3. Btw tök feldobta a kedvem hogy találtam itt egy JoBro-t. :D
22/23 anonim válasza:
Micsoda mázlid van te, én ~185cm-hez vagyok 93 kiló, egy szendvicstől képes vagyok kilókat hízni... 😂
Marha dagadt vagyok.
19F
23/23 A kérdező kommentje:
Na ez is genetika szerintem, ezért sem mindegy a származás. Gimis koromban extrém sovány voltam. De ez igaz szinte mindenkire a családban, testvérem is nagyon vékony, szüleim és nagyszüleim szintén vékony, csontos alkatúak voltak idősebb korukig.
2019. jún. 22. 21:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!