Milyen származásra utalhat ez a külső?
Haj: egyenes, barna
Szem: barna
Magasság: 190cm
Testsúly: 75-80kg
Tehát magas vagyok és nehezen hízok.
A végtagjaim kifejezetten hosszúak. A vállam és hátam széles.
A fejem hosszúkás, keskeny, nem zömök, a homlokom magas. A füleim viszonylag nagyok és elállóak. A szemeim mélyen ülnek, nem túl nagyok. Az orrom teljesen átlagos és egyenes. Az állkapocs szögletes és erőteljes (előreugrik).
A szemöldököm nagyon ritkás, egyáltalán nem dús. A testszőrzetem sem erőteljes, a hajam viszont gyorsan nő. A bőröm barnás színű, hamar lebarnulok.
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__csaladfa..
Most komolyan a Fold nevu bolygon 7,5 milliard ember el, ezek kozul a te es az altalam linkelt kerdes feltevoje (aki tobb mint gyanusan hasonloan fogalmazott hozzad) leirasod kb 1 milliard emberre igaz. Most komolyan: magas, vekony, hosszukas arc, atlagos orr, barnas bor.
Szerinted ez milyen szarmazasra utal? Azon kivul hogy EUROPID?!
Manapsag mar minden nep keveredett mindennel, nincs olyan, hogy belepsz egy orszagba ahol mindenki egy es azonosan nez ki kategorikusan (esetleg Azsiaban) de foleg nem Europaban!!
Ha Magyarorszagon szulettel magyar szarmazasu vagy, es az hogy milyen mas eredetu helyrol szarmazhattak az elodeid teljesen lenyegtelen, hiszen ha most kiderulne, hogy tegyuk fel voltak romanok illetve lengyelek az elodeid kozott, akkor hirtelen mar lengyelnek vallanad magad?
Ugye hogy nem.
Na mindegy.
Felkaptam a vizet mert ertelmetlennek erzem a kerdest, legfokeppen azert mert leirasod alapjan egy tok atlag figura lehetsz.
Ha valami nagyon kimagasloan extra lenne benned pl, azsiai huzott szem, ami kek szinu, vagy stbstb meg megertenem, hogy miert is izgat ennyire, de igy annyira ertelmetlen az egesz.
Jó, lehet ennyiből nem derül ki, nem értek hozzá, de egy próbát nem ért.
Magyar állampolgár vagyok, ez igaz, de ez nem jelenti automatikusan, hogy magyar származású...
Például ha valaki svájci vagy amerikai állampolgár, attól még tisztelheti a német, francia, olasz, spanyol stb. felmenőit és a hozzá kapcsolódó kultúrát, még ha mondjuk az eredeti nyelvet már elhagyták ősei is.
Miért ne azonosulhatnék a lengyel vagy a román kultúrával ha kiderül, hogy az őseimet mondjuk csak 1750-ben telepítették be máshonnan és addig közük nem volt a magyarsághoz, még a nyelvet sem beszélték?
Sajnos akkor ez lényegtelen volt, hoztak mindenkit, akit tudtak dolgoztatni, aztán egy idő után elmagyarosodtak az emberek.
En ezt ertem, de ha annyira azonosulni akarsz, akkor miert nem azonosulsz a magyarsagoddal? Miert nem vagy arra buszke hogy egy ilyen gyonyoru kulonleges orszagba szulettel, es egy elkepesztoen ritka anyanyelved van?
Miert jobb ha megtudod, hogy pl lengyel vagy, es akkor lelkiekben te lengyelnek erzed magad?
Miben jobb egy lengyel/ roman/ nemet/francia/ akarmi egy magyarnal, foleg igy hogy alapjaraton soha semmi kotodesed nem volt az adott nemzettel?
Mert ha nem tudsz arrol hogy van valamelyik felmenod aki mashonnan szarmazik, pl. A nagyid lengyel volt, es ugy nottel fel hogy lengyel dalokat enekelt neked, es lengyel sutiket sutott es a tobbi es a tobbi, az egy masik sztori, mert ugy ertheto lenne, hogy buszke vagy ra es szeretned apolni a szarmazasod ezen reszet is. De te nem tudsz semmirol es senkirol, csak kijelented hogy tudni akarod “honnan szarmazol”.
Ha itt szulettel akkor magyar vagy, es ezt kene ertekelned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!