Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen származásra utalhat ez...

Milyen származásra utalhat ez a külső?

Figyelt kérdés

Haj: egyenes, barna

Szem: barna

Magasság: 190cm

Testsúly: 75-80kg

Tehát magas vagyok és nehezen hízok.

A végtagjaim kifejezetten hosszúak. A vállam és hátam széles.

A fejem hosszúkás, keskeny, nem zömök, a homlokom magas. A füleim viszonylag nagyok és elállóak. A szemeim mélyen ülnek, nem túl nagyok. Az orrom teljesen átlagos és egyenes. Az állkapocs szögletes és erőteljes (előreugrik).

A szemöldököm nagyon ritkás, egyáltalán nem dús. A testszőrzetem sem erőteljes, a hajam viszont gyorsan nő. A bőröm barnás színű, hamar lebarnulok.

2019. jún. 22. 09:00
1 2 3
 1/23 szántóvető ***** válasza:
98%
kb így kell elképzelni? [link]
2019. jún. 22. 10:09
 2/23 A kérdező kommentje:
Az áll nem stimmel :D
2019. jún. 22. 10:16
 3/23 anonim ***** válasza:
87%
Az evolúció során a családod a kezdetektől erre felé nem csak 1 vagy 2 népből jött létre. Ennyiből nekem egyik népre se hasonlítasz.
2019. jún. 22. 10:18
 4/23 anonim ***** válasza:
98%
Szántóvető 😅
2019. jún. 22. 10:19
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
humanoidra tippelek
2019. jún. 22. 10:19
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Formaggio te vagy az?

2019. jún. 22. 10:32
 7/23 anonim ***** válasza:
100%

Közép-Dél-Európai - ennél pontosabbat nem lehet mondani.

A kinézet alapján legfeljebb annyit lehet megállapítani, hogy európai - azon belül északi=szöke-kék szemnü-fehér börü, déli=sötét haj-bör-szem, ázsiai=sötét, keskeny szem, egyenes-vékony haj-barnás bör, afrikai=sötét bör-szem-jellegzetes strukturájú haj, de ennél közelebbit nem igazán.

Emellett MO-on az emberek rengeteg nép keveredéséböl származnak, egy-két csoportba besorolni lehetetlen.

2019. jún. 22. 10:38
 8/23 A kérdező kommentje:
Nekem azt mondták, hogy pl. a nagy testmagasság egyáltalán nem volt jellemző a rokonságban, a szüleim is csak 165 cm magasak, illetve a nagyszüleim is elég alacsonyak, de még a szüleim és nagyszüleim testvérei is. Ha jól értettem, akkor még pár nagyon idős falubeli emlékezett arra, hogy az egyik dédnagymamámnak az édesanyja volt 190 cm magas, ami nagyon fura és szokatlan volt akkoriban, tehát valószínűleg tőle örökölhettem, de a nevét és a származását sem tudom.
2019. jún. 22. 11:09
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Ebben az esetben sokkal okosabb családfa-kutatásba kezdeni, akkor meg tudod találni a nevét, és abból jó eséllyel kiderül a származása is.

De a te speciális származásodat nem csak a magasságod határozza meg és minden ösödtöl örököltél valamilyen gént, azaz a származásod igen sok tényezöböl adódik.

2019. jún. 22. 11:16
 10/23 anonim válasza:
6: Random part 3 karakter, te vagy az? (Ha ki van gyúrva, persze) :D
2019. jún. 22. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!