Milyen származásra utalhat ez a külső?
Haj: egyenes, barna
Szem: barna
Magasság: 190cm
Testsúly: 75-80kg
Tehát magas vagyok és nehezen hízok.
A végtagjaim kifejezetten hosszúak. A vállam és hátam széles.
A fejem hosszúkás, keskeny, nem zömök, a homlokom magas. A füleim viszonylag nagyok és elállóak. A szemeim mélyen ülnek, nem túl nagyok. Az orrom teljesen átlagos és egyenes. Az állkapocs szögletes és erőteljes (előreugrik).
A szemöldököm nagyon ritkás, egyáltalán nem dús. A testszőrzetem sem erőteljes, a hajam viszont gyorsan nő. A bőröm barnás színű, hamar lebarnulok.
Közép-Dél-Európai - ennél pontosabbat nem lehet mondani.
A kinézet alapján legfeljebb annyit lehet megállapítani, hogy európai - azon belül északi=szöke-kék szemnü-fehér börü, déli=sötét haj-bör-szem, ázsiai=sötét, keskeny szem, egyenes-vékony haj-barnás bör, afrikai=sötét bör-szem-jellegzetes strukturájú haj, de ennél közelebbit nem igazán.
Emellett MO-on az emberek rengeteg nép keveredéséböl származnak, egy-két csoportba besorolni lehetetlen.
Ebben az esetben sokkal okosabb családfa-kutatásba kezdeni, akkor meg tudod találni a nevét, és abból jó eséllyel kiderül a származása is.
De a te speciális származásodat nem csak a magasságod határozza meg és minden ösödtöl örököltél valamilyen gént, azaz a származásod igen sok tényezöböl adódik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!