Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Neki van igaza vagy nekem?

Neki van igaza vagy nekem?

Figyelt kérdés

Fél éve ismertem meg egy pasit msn-en, szoktunk kamozni, nagyon helyes, csak 1 baj van, hogy ő Szombathelyen lakik én meg Debrecenben. Megbeszéltük, hogy Pesten találkozunk, anyu még az elején mondta, hogy jó majd meglátjuk hogy hogy lesz, majd megbeszéljük. De én ezt úgy vettem, hogy van rá esély. Tegnap mondtam neki, hogy akkor vasárnap megyek, beszéljük meg komolyan. Erre tökre ki volt akadva, hogy én ezt hogy képzelem, meg ő nem támogatja ezt a távkapcsolatot, meg stb. kifogások. Most mit tegyek? Persze a pasi most picit haragszik, de jogosan...

16/L

2010. júl. 9. 09:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Persze jól kijövünk, mindent megbeszélünk. De sztem még kicsinek tart -.- De ő ezt nem érzi, hogy ez milyen fontos lenne nekem :(
2010. júl. 9. 10:39
 12/14 anonim ***** válasza:
nyugodtan hívd el a pasit hozzátok. végülis nyár van. Nem gond mennyit utazik Ha ő komolyan gondolja akkor bele fog menni.
2010. júl. 9. 12:05
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ilyenkor illik a fiúnak menni a lányhoz és nem fordítva.
2010. júl. 9. 12:18
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja, nem olvastam, hogy Szombathelyi. Akkor is, ha elég fontos vagy neki, majd ő megy hozzád. Legyen büszkeséged.
2010. júl. 9. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!