Neki van igaza vagy nekem?
Fél éve ismertem meg egy pasit msn-en, szoktunk kamozni, nagyon helyes, csak 1 baj van, hogy ő Szombathelyen lakik én meg Debrecenben. Megbeszéltük, hogy Pesten találkozunk, anyu még az elején mondta, hogy jó majd meglátjuk hogy hogy lesz, majd megbeszéljük. De én ezt úgy vettem, hogy van rá esély. Tegnap mondtam neki, hogy akkor vasárnap megyek, beszéljük meg komolyan. Erre tökre ki volt akadva, hogy én ezt hogy képzelem, meg ő nem támogatja ezt a távkapcsolatot, meg stb. kifogások. Most mit tegyek? Persze a pasi most picit haragszik, de jogosan...
16/L
Szia!
Még ez nem is biztos hogy távkapcsolat lesz....Tudod kevés látni, mint élőben beszélni vele.Anyukád tapasztalt, lehet hogy a csalódástól félt.
Meg lehet hogy ez neked ciki duma, de biztos vagy megbízható ez a pasi? Biztos vagy benne, hogy igazat mond?El is rabolhat vagy akármi. Bocs, hogy ezt írom, de én azt beszélném meg anyukámmal, hogy hívjátok el a fiút hozzátok. Egy kis ebéd, beszélgetés, anyuci diszkréten elvonul stb.
Igaza van az előttem szóloknak!
Amúgy hány éves a pasi?
És abba belemenne, hogy elhívjátok hozzátok?
Kicsit merész ötlet, de ő is megnyugszik, te meg találkozhatsz a fiúval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!