Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Neki van igaza vagy nekem?

Neki van igaza vagy nekem?

Figyelt kérdés

Fél éve ismertem meg egy pasit msn-en, szoktunk kamozni, nagyon helyes, csak 1 baj van, hogy ő Szombathelyen lakik én meg Debrecenben. Megbeszéltük, hogy Pesten találkozunk, anyu még az elején mondta, hogy jó majd meglátjuk hogy hogy lesz, majd megbeszéljük. De én ezt úgy vettem, hogy van rá esély. Tegnap mondtam neki, hogy akkor vasárnap megyek, beszéljük meg komolyan. Erre tökre ki volt akadva, hogy én ezt hogy képzelem, meg ő nem támogatja ezt a távkapcsolatot, meg stb. kifogások. Most mit tegyek? Persze a pasi most picit haragszik, de jogosan...

16/L

2010. júl. 9. 09:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi, de megertem anyudat, gondolj te is kicsit bele, egy 16 eves leanykat elengedni egy Pest nagysagrendu varosba egy vadidegennel(mar anyud szamara). Ugye hogy nem hangzik tul jol?
2010. júl. 9. 09:59
 2/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Még ez nem is biztos hogy távkapcsolat lesz....Tudod kevés látni, mint élőben beszélni vele.Anyukád tapasztalt, lehet hogy a csalódástól félt.

Meg lehet hogy ez neked ciki duma, de biztos vagy megbízható ez a pasi? Biztos vagy benne, hogy igazat mond?El is rabolhat vagy akármi. Bocs, hogy ezt írom, de én azt beszélném meg anyukámmal, hogy hívjátok el a fiút hozzátok. Egy kis ebéd, beszélgetés, anyuci diszkréten elvonul stb.

2010. júl. 9. 09:59
 3/14 anonim ***** válasza:

Igaza van az előttem szóloknak!

Amúgy hány éves a pasi?

2010. júl. 9. 10:02
 4/14 A kérdező kommentje:
Már abba is belementem, hogy anyu vigyel fel Pestre és ő elvan az Aréna plázában 3 órát vásárolgat, mi meg addig kettesben ott sétálgatunk. ő is 16 éves
2010. júl. 9. 10:10
 5/14 A kérdező kommentje:
De ebbe se ment bele... :(
2010. júl. 9. 10:12
 6/14 anonim ***** válasza:

És abba belemenne, hogy elhívjátok hozzátok?

Kicsit merész ötlet, de ő is megnyugszik, te meg találkozhatsz a fiúval...

2010. júl. 9. 10:17
 7/14 A kérdező kommentje:
Szombathelyről eljönni ide...hát nem tom mit szolna a pasi. Nem akadna ki? :/
2010. júl. 9. 10:17
 8/14 anonim ***** válasza:
Hát ha meg akar ismerni,akkor táncsak nem akad ki. Ráadásul diák még, úgyhogy olyan eszeveszett sokba nem fog kerülni az útiköltsége. De ha anyukádat sikerül "rávenni", akkor megbeszélheted azt is vele, hogy pl. visszaviszitek Pestre.
2010. júl. 9. 10:28
 9/14 anonim ***** válasza:
vagyis jobban írva elviszitek Pestre és onnan már könnyebb neki hazajutnia.
2010. júl. 9. 10:29
 10/14 anonim ***** válasza:
Elég nehéz helyzet.Valahogy próbáld meg arra rávenni hogy ő vigyen el és addig majd vásárolgat.Ez jó ötlet.Nem tudom miért nem ment bele.Jó vele a kapcsolatod?
2010. júl. 9. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!