Szerintetek ezek közül a nevek közül melyik illik leginkább a párom vezetéknevéhez?
A vezetékneve Berecz. Lány nevek: Laura, Daniella, Dana, Nóra, Lia. Fiú nevek: Dániel, Roland, Gergő (szigorúan nem Gergely!), Olivér.
Vagy ha ezek nem is, szerintetek mik a legjobb keresztnevek ehhez a vezetéknévhez?
Az Adrián a legjobb szerintem!
Ha lány: esetleg Berecz Edina? Berecz Regina?
Berecz Laura :)
Berecz Roland :)
Nagyon szép nevek. :)
Engem is Daniellának hívnak, és tapasztalatból mondom, hogy nagyon jó név. Rengeteg becézése van és amikor bemutatkozom, az emberek többsége rávágja, hogy nagyon szép nevem van.. :) A Laura tucatnév, a Dana meg a Daniellának a becézése, tehát ha Daniella a neve, akkor ebből kifolyólag Dana is és a név tulajdonosa döntheti el, hogy melyiket szereti jobban, és hogy melyiket használja (mármint valószínűleg nem változtat nevet, ha a Dana jobban tetszik neki, de akkor Danának fogják hívni). A Nóra szintén tucatnév, tehát marad a Daniella és a Lia. Berecz Lia Daniella / Berecz Daniella Lia.
Fiúnál a Dániel tucat, a Roland jó, csak a Berecz Roland már egy kész nyelvtörő. Szerintem a Gergő a legjobb, de az Olivér is tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!