A Nagy az tipikus cigány név? Akit így hívnak annak az ősei között legalábbis van cigány?
Hát én nem tudom, de ez a nevem és többen írták egy fórumon ezt erről a névről.
Amúgy nem hiszem, hogy lenne bennem...
Mondjuk nekem csak egy osztálytársam volt régebben aki Nagy volt. Nagy Roxana. És cigány volt valóban.
Meg amúgy, attól hogy a Nagy a leggyakoribb vezetéknév Magyarországon még lehet cigány... Hiszen Ők is magyarnak számítanak hivatalósan, az Ő neveiket is számításba veszik a statisztikákban. (Gondolom)
Jaj, de ostobák az emberek...
A Nagyból, ugyanúgy mint Horvátból, Balog(h)-ból, Farkasból ... nagyon sok van, és cigányból is elég sok van, nem csoda, hogy van átfedés, miért ne lenne, Orsósból is van magyar!
De azért ez fényévekre van attól, hogy cigány eredetű, vagy tipikusan cigány név lenne!
Biri, Buri, Bari, Lakatos, Orsós, Rézműves, Kolompár, Rostás, Rontó, Bitó, Botos, Gallyas, Ruszó...
Na ezek tipikus cigány nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!