Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek is igaz az a...

Szerintetek is igaz az a mondás:miszerint mindenki megkapja a maga "jutalmát" az életben aszerint, miszerint viselkedik az emberekkel, vagy amilyen életet él?

Figyelt kérdés
Ha van példátok írjátok meg személyes tapasztalataitokat ezzel a témával kapcsolatban,mert arra vagyok kíváncsi,hogy az élet (vagy a jó Isten) mennyire szolgáltat igazságot?
2010. júl. 2. 16:21
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%

Nos az extra szemét emberekről ne vegyünk tudomást

ra válasz.

Engem egy ilyen extra szemét beperelt, na most hogyan ne vegyek róla tudomást? Veszítsem el a pert? Mert már fenyeget a következővel.

2010. júl. 8. 16:10
 22/26 A kérdező kommentje:

Hát igen....sajnos én is csak eddíg azt vettem észre,hogy a jó emberek,ekiknek jó szívükvan,mindenin,akin tudnak segítenek-ők általában szegénységben,de SZERETETBEN ÉLNEK :)

S vannak olyan rokonaim is,mint pld. apám,aki a gonosz embereknél is 1000-szer gonoszabb,de az életben szerintem az egyik legsikeresebb ,akinek mindene megvan,gusztustalanul gazdag,a második feleségének a lányainak lakásokat vett,és autót,sőt évente nagy kivizsgálás,olyan gépekkel,amikről Ti nem is tudtok,hogy van ilyen Magyarországon,az állam pénzén,és még sorolhatnám,...ja én pedig nyomorgok,és beteg is lettem,írtam neki,de nem is méltet válaszra...

Így éljük le az életünket,hogy nem kíváncsi énrám,elvan ő nélkülem...azon gondolkodom,hogy le fogom nagyon csúnyán égetni a munkatársai előtt,mert nehogy már én keresem őt,kértem segítséget és a füle botját sem mozdítja meg....milyen ember az ilyen?Még egy idegennek is adok enni,ha látom,hogy éhes?Mit vétettem én neki?????

2010. júl. 8. 17:02
 23/26 hidd válasza:
Történt valaha olyan saját szemel bizonyitott csoda ami elentmondot a fizika kémia biologia törvényeinek NEM szóval csak úgy nem viszont baráti családi kapcsolatok által IGEN.
2015. márc. 7. 18:56
 24/26 anonim ***** válasza:

A szomszédom ritka gonosz ember volt, zavarta a gyerekeket, mérgezte az állatokat mindezt a felesége utasítására, persze nem állt távol tőle sem. Mindig balhé volt velük, minden szomszédnak volt problémája velük. Csúnya véget értek, a feleség ritka nagy szenvedésben ment el rákban, őt pedig elcsapta éjszaka a vonat és még egy kocsi is átment rajta, mert nem látta....

Volt egy másik nő is az utcában , állandóan káromkodott, kiabált, neki egy nagy duzzanat nőtt a nyakán ami fojtogatta majd meg is fulladt....

A munkahelyen van egy kolléga, mindig kötözködik vájkál a másik és mások gyerekinek az életében, de folyamatosan kapja az ívet a sorstól, ráadásul a saját gyereke pszichésen beteg és mindig megveri....

A saját anyámról is van példa, mindig akkor örül ha másnak rossz, átkozódik, kiröhögi azt aki neki nem tetszik, de 40 akárhány évesen szült egy gyereket aki most 2 évesen ugyanúgy nem szereti ahogy én se szerettem régen, a férfival akitől van állandóan csak a vita van, munkahelye semmi, és nagymamám nyakán él ugyanúgy mint amikor engem csinált meg és üldözte el apámat, nagyapámmal ugyanaz a durva háború folyik, mint anno, soha nincs nyugta...

Szóval megadja ám a sors amit érdemel az ember, csak nem feltétlen látjuk ezt. Ezek az emberek otthon a 4 fal között is kapják az ívet, csak ugye ebbe nem látunk bele azért hihetjük, hogy mindig a rossz győz...

2015. máj. 3. 14:38
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem igaz. Ez ugyanaz, mint a vallások. Legyél jó, és jó helyre kerülsz. Itt meg, csinálj jót, és visszakapod.

Tehát mondhatnánk azt is, hogy nincs jóság meg önzetlenség, ha mindenki kapni akar cserébe valamit.

De szerintem az is bejátszik, hogy sokan, akik nagyon jószívűnek gondolják magukat, igazából nem azok. Csak a saját fejükben. Ez a többségre igaz.

2015. máj. 3. 19:29
 26/26 anonim ***** válasza:

Leginkább a 7-es válaszolóval értek egyet.

Annyit tennék hozzá, hogy 1-2 kollégám,akik mindenkin átgázolnak,tele vannak pénzzel, a főnök kedvencei,de otthon nem várja őket senki,magányosak.De több olyan példát tudnék,mint a 7-es válaszoló :(

2015. máj. 4. 08:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!