Szerintetek is igaz az a mondás:miszerint mindenki megkapja a maga "jutalmát" az életben aszerint, miszerint viselkedik az emberekkel, vagy amilyen életet él?
Az ilyen nagy dolgokban szerintem hiába keresed a racionalitást, vagy vallásos vagy és akkor találsz rá magyarázatot vagy nem (én sem vagyok az sajnos).
De a mindennapi dolgokban szerintem van benne valami, pélsául, ha valem egy boltban az eladó bunkó módon viselkedik azonnal ott hagyom az egészet és biztos nem veszek semmit. Vagy a saját munkámban szívesen segítek olyan dolgokban is másoknak ami nem lenne a feladatom és ezt észre is veszik és úgy érzem ezért sokkal segítőkészebbek velem is.
Ez a munkaban es az elet aprosagaiban tenyleg igy van... de sajnos az emberi kapcsolatokban, a szerelmben nem. hogy miert azt nem tudom..
szornyu erzes, amikor a masik kezebe adod a szerelmed, az eleted, a mindened, mert ugy erzed o is szeret... mindezt latva es tudva is kepesek az emberek porig alazni a masikat.
tudom hogy nem ezt kene gondolnom, de remelem hogy ezeket az embereket sosem fogja ilyen fajdalom erni, sosem kell majd ennyit szenvedniuk ilyesmi miat.....
dühös voltam exemre, aljas volt velem, bosszút akartam állni, barátnőm mindig mondta nekem ezt, én hittem is nem is, exem azóta is éli világát mindene megvan, én meg azóta is kínlódok, és nem tudom kiheverni a történteket.
szóval egyelőre nem igaz
Sajnos én is azt tapasztalom, hogy mindig a jó emberek szívják meg.
De azért megkapja az is, aki szemét, csak nem abban a pillanatban, amikor elkövette, hanem sokkal később.
Igazság az életben nincs, mert a saját munkádat, tanulásodat túl sok tényező és körülmény befolyásolja. Mindent nem tudsz kiszámítani, amit nem tudsz irányítani az pedig bajt okozhat, és ebből aztán igazságtalan helyzet is fakadhat.
Én mindenkinek segítettem, de valahogyan a végén senki nem tud soha segíteni nekem, ha éppen bajban vagyok.
Ami néha jónak tűnik, az később rossz is lehet. Pl.: összeköltöztünk a testvéremékkel, segítettünk nekik álláshoz jutni, aztán most meg ellenünk fordultak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!