Hogyan tudhatnám, szerezhetném meg a nagyszüleim adatait?
Figyelt kérdés
Sajnos, sem az apai, sem az anyai nagyszülők mondhatni kilétét nem tudom. a szüleim nem akarnak róluk beszélni, csak annyit, hogy élnek és jól vannak, de a többi ne érdekeljen engem. szeretném tudni, hogy mikor születtek, hol, mikor házasodtak meg stb... és szeretném felvenni velük a kapcsolatot, de ahhoz előbb szükségem lenne ezekre az adatokra, mert még a nevüket sem tudom senkinek. szóval, a kérdésem az lenne, ha az én szüleim adatát adnám meg valahol azáltal megtalálhatnám a nagyszüleimet? remélem van olyan oldal az interneten ahol van valami nyilvántartás féle, ami nyilvános. persze, lehet rosszul gondolom... Tudnátok nekem segiteni? fontos lenne nagyon a számomra hol találhatnék ilyen oldalt, vagy hova kellene mennem? előre is köszönöm.2010. jún. 23. 20:12
11/12 anonim válasza:
Szüleid anyakönyvi kivonatában bent van az apa neve is...és akkor már tudsz keresni online tudakozóban, az apa nevén, a szüleid születési helyén telefonszámot. Párat felhívsz,és megprobálod...
hány éves vagy?
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. tudom, hogy nem szép dolog, de megpróbálok kutakodni az irataik között, hátha sikerrel járok. 25 éves vagyok.
2010. jún. 25. 17:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!