Mit szóltok a Polexina névhez? Régi református anyakönyvekben többször láttam ilyen nevet. Ma is lehetne ezt a nevet adni?
Figyelt kérdés
2010. jún. 19. 17:18
31/47 anonim válasza:
Polexina ( a tobbi kommenttol fuggetlenul is) szamomra egy gyogyszernek tunik. 6 honapos a kislanyom, neki lehetosegkent felmerult a Serena es a Sierra is, de nekem csak angolosan irva tetszik, nem is lett volna itt gond, mivel Amerikaban elunk, de Magyarorszagon meg nem sokan tudnak a helyes kiejtest ha angolul van irva, igy maradt egy aranykozeput. :)
32/47 anonim válasza:
18:31-
Magyarországon csak fonetikus átirattal lehet az ilyen neveket anyakönyveztetni. A szomszéd kisfiút pl. Májköl-nek hívják, és Májköl, nem Michael.....:)
33/47 anonim válasza:
nekem a teniszezőnő jut eszembe róla
34/47 anonim válasza:
Engem is Jennifernek hívnak, de nem kaptam szívrohamot amikor megláttam...szeretem a nevem! Szerintem azért nem jár olyan közel ez a név a Poliakármihez...
35/47 anonim válasza:
Nekem a Szeréna név így magyarul nem tetszik, de angolul, hogy Serena nagyon is :)
Nekem Serena van der Woodsen jut róla eszembe [Bad Girl-köny, Pletykafészek-sorozat], vagy Selena Gomez [kedvenc énekesnőm-igaz, h Selena és nem Serena, de akkor is :P]
36/47 anonim válasza:
Úgy látszik, én vagyok az egyetlen, akinek tetszik. Szerintem szép név. Mondjuk én a Polett névben gondolkodtam, de fiam lett :)
37/47 anonim válasza:
Na én a másik oldalon állok. Nekem tetszik. biztos van olyan családnév, amihez illik.
Semmivel sem rosszabb, mint a Cintia, Kira, Leopoldina stb.
38/47 anonim válasza:
A Szeréna nekem tetszik, meg a Polett is. (Meg a Colette, de csak leírva.)
39/47 anonim válasza:
Ez nem Polixénia akar lenni? Egyébként nemrég a balázssóban volt egy lány akit így hívtak:) Szóval biztos lehet adni manapság is , mellesleg borzasztó
40/47 anonim válasza:
Nekem a Polyxenia jutott eszembe a Kényeskedőkből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!