Miért ilyen az apám?
Semmit mutasd meg neki az emelt érettségi feladatit és kérdezd hogy az Urasága erre hogy válaszolna érettségi nélkül!
Már 18 éves vagy, nemsokára elmész otthonról szard le, neked meg becsületedre váljék ha ilyen családi háttér mellett igy tanulsz!
Nekem apám "szimplán csak alkoholista", hasonló dolgok mennek nálunk is. Most 10.-ben is 4,8-as átlagom lett, de sokszor lehülyéz, meg azt mondja minek tanulok, nem lesz belőlem semmi. Amúgy ha iszik (márpedig az majdnem minden nap), akkor egyszerűen kezelhetetlen és nem normális.
Nem sokat tudsz változtatni a helyzeten. Én is, amint leérettségiztem, elhúzok innen.
Úgy vagyok vele, ha már a fiatalkoromat teljesen elcseszték, legalább a felnőttkoromat ne. Szerintem te is vedd így, és igenis tanulj, ha van lehetőséged...
Biztos az ilyen szülőknek is van valami okuk arra, amiért ilyenek lettek, de nekem akkor sem fair, hogy valaki tönkre tegye más életét is.
Olyan nehéz, mert nem igazán szeretem, holott apám, akit szeretnem kellene :S
Te hogy vagy ezzel?
Szia!
Csodállak hogy ezek mellett ilyen jó tanuló vagy! Szerintem beszélned kellene 1x őszintén édesanyáddal hogy ő hogy éli ezt át.
abban viszont nagyon szerencsés vagy hogy van egy párod akivel mindent őszintén és félelmek nélkül meg tudsz beszélni.
Szia! Én lány vagyok, és az én apám ugyanilyen volt. Most már, hogy nagyobb vagyok változott a helyzet, legalább nem iszik, de ugyanolyan szemét. Sajnos nem tudsz vele mit csinálni. A te édesapád is egy megkeseredett ember, aki rajtad tölti ki a szánalmas, sivár, keserű életének minden búját baját. El kell tudni fogadni, hogy ilyen, nem kell azon igyekezz, hogy megváltozzon, mert sosem fog.
Majd ha tehetek úgyis el költözöl, én is ezt tettem 18 évesen. És nem bántam meg. Apám meg csak maradt az aki volt. Semmi kedvesség, úgy beszél velem (egy lánnyal), hogy aki meghallja le akarja ütni. Pl. Te tökorrú, beverem a képed,ha nem kapcsolod le a lámpát, stb. Utálat.
Kitartás, te százezerszer különb vagy nála. Na de neki ezt sosem fogod tudni bebizonyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!