Miért lesz egy hetero lányból egy csapásra leszbikus? Divat? Mert más logikus magyarázat nincs erre. Leszbikusnak születni kell.
Egy csapásra sehogy. Nekem is hosszú évek kellettek hozzá, mire elfogadtam magam. De általában az ember nem avatja be a családját ebbe a folyamatba, mert úgyis csak megkapja, hogy divat. Amikor pedig mát tisztában van vele az ember, akkor is. Ha fiatal és még nem volt férfival, azért, ha pedig már házasságon túl van, férfiakon, akkor azért kapja meg, hogy divatleszbi.
Valaki nagyon jól írta, vegyél rá egy full heterot, hogy mostantól legyen homo! Menni fog? Nem. A meleg emberek nem tehetnek róla. Próbáljuk elfolytani, mert ez a normális. Aki elfogad minket, akkor bárhogy elfogad, aki nem, az pedig másképp se fogadna el.
Még valami. Miért legyen valaki leszbikus létére férfias? Én nem férfi akarok lenni. Én szeretek nő lenni, szeretem, ha az utcán nem néznek férfinak.Ettől még nőtől kapom meg azt, amire szükségem van.
26/L
A betért leszbikusságról...én egyszer majdnem meginogtam.Gyönyörű volt, okos, kedves és nagyon vonzott, még sohasem éreztem ilyet azelőtt...az egyetlen dolog, hogy nem volt elég határozott, ha egy kicsit jobban nyomult volna, lehet, hogy ma nem élnék a férjemmel, akit egyébként imádok.
Sem előtte, sem utána nem mozgatott meg nő így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!