Milyen vezetéknevet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Jelenlegi vezetéknevemmel nem vagyok megelégedve és szeretném megváltoztatni. Tudtok olyan nevet ajánlani ami magyarul és nemzetközileg is elfogadható? Nem angol nevekre gondolok, hanem pl. valakit Medgyessynek hívnak és azt külföldön kiejteni hát.. Írjátok le a jelentését is(ha tudjátok) milyen eredetű és gyakoriságát is legyetek szívesek. Köszönöm.2010. jún. 7. 22:24
21/29 anonim válasza:
Ne írjátok már, hogy ne tagadja meg az apja nevét! Lehet, hogy éppen ez a cél. Mint ahogy nálam is ez volt... És elég jó okom volt rá, hogy eldobjam a nevét az első alkalommal, amint lehetőségem volt rá. Én az anyai nagyapám vezeték nevét vettem fel. De mondjuk van tényleg olyan vezeték név, amit szerintem simán meg lehet érteni, ha valaki meg akarja változtatni :)
22/29 anonim válasza:
külföldön is ki lehessen ejteni... Fuck John? mért kéne vezetéknevet változtatni? pf... látom nagyon ráérsz.
23/29 anonim válasza:
Az anyukád nevét is felveheted, vagy nézz szét a rokonaid között, biztosan találsz jó neveket. Am az enyém sem jobb (Hajdara), de legalább egyedi. :P
24/29 anonim válasza:
Én sem értem, miért kell leszólni, ha nevet akar változtatni. a szíve joga. És akkor most leszek lepontozva.
Nekem a fiam 14 éves lesz. Az apja 9 éve nem látta. Kérdeztem tőle egyszer, hogy nem akarod felvenni a nevemet (az anyukáét). Kertelés nélkül azt válaszolta, hogy igen.
És alig várja, hogy 18 legyen.
Csak azért mert minek viselje egy olyan ember nevét, aki se gyerektartást nem fizet, se egy születésnapjára nem küldött képeslapot és 9 éve nem láttuk.
25/29 anonim válasza:
18:21 "az anyai nagyapám vezeték nevét vettem fel" - elvileg az anyukád nevével azonos, de így fondorlatosabb???
26/29 anonim válasza:
Nem fondorlatosabb, egyszerűen csak imádtam a nagyapámat...
27/29 anonim válasza:
Szíved joga imádni, de kifejezni magad bonyolítod.
Elvileg az anyukád nevével egyezik.
28/29 anonim válasza:
Nem tudom mi bonyolult van abban, hogy anyai nagyapa... De legyen: én az Anyukám nevét vettem fel.
29/29 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, néhány jó válasz van a többi meg menjen a .... már boccs :P
2010. jún. 22. 01:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!