Milyen vezetéknevet ajánlotok?
szerintem is jó dolog, ha valami városról nevezed el magad. vagy keress valami vicces szót, ami tetszik :)
vagy csak csapd fel a telefonkönyvet. csak találsz valami használhatót. abban benne van kb az összes magyar vezetéknév :)
egyébként nem olyan nehéz vezetéknevet változtatni, sokkal inkább költséges.
elég gyenge ürügynek találom, hog ynehezen ejtik ki külföldön a nevedet!
Miért nemvárod meg az esküvődet?
házasságkötéskor ingyen és bérmentve felveheted a párod nevét tehát Kovács Lujza és Kis Béla simán cserélgethetik egymás vezetékneveit vagy akár a 2ből is csinálhatnak nevet:
Kis Kovács Béla
Kovács Béla
Kis Lujza
Kovács Kis Lujza
Kis-Kovács Lujza
és ha belegondolsz, ha eddig megvoltál az eddigi neveddel akkor talán a házasságkötésig már kibírhatod nem?
Ja és mint írtam akkor díjmentesen teheted meg ezt EGYSZER!
a következő alkalom talán 20ezer
de a következő meg már 100e vagy 200e ft!
szóval jól gondold meg azért!
Tisztázzuk engem nem Medgyessynek hívnak csak egy példa(pl. ott is van) és nem pont egy ilyen oldalon fogom leírni vadidegeneknek, hogy miért változtatom meg az én döntésem nem a tiektek kész.
AKI eddig válaszolt (normálisan) annak nagyon köszönöm :)
Miért vagy ilyen paprikás? Te szólítottad meg a válaszolókat, most meg azt mondod, hogy nem ilyen helyen fogod elmondani érveidet. Logikátlan. Amúgy senki sem bántott, a humort nélkülözött minden sértő élt. Jó névválasztást!
A Vas-t kerüld el messze, mert német nyelvterületeken f-nek ejtik az umlautot, és sz-nek a s-t. Aztán, aki tud magyarul, az nevet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!