Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen vezetéknevet ajánlotok?

Milyen vezetéknevet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Jelenlegi vezetéknevemmel nem vagyok megelégedve és szeretném megváltoztatni. Tudtok olyan nevet ajánlani ami magyarul és nemzetközileg is elfogadható? Nem angol nevekre gondolok, hanem pl. valakit Medgyessynek hívnak és azt külföldön kiejteni hát.. Írjátok le a jelentését is(ha tudjátok) milyen eredetű és gyakoriságát is legyetek szívesek. Köszönöm.
2010. jún. 7. 22:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

szerintem is jó dolog, ha valami városról nevezed el magad. vagy keress valami vicces szót, ami tetszik :)

vagy csak csapd fel a telefonkönyvet. csak találsz valami használhatót. abban benne van kb az összes magyar vezetéknév :)

egyébként nem olyan nehéz vezetéknevet változtatni, sokkal inkább költséges.

2010. jún. 8. 13:16
 12/29 anonim ***** válasza:
53%

elég gyenge ürügynek találom, hog ynehezen ejtik ki külföldön a nevedet!

Miért nemvárod meg az esküvődet?

házasságkötéskor ingyen és bérmentve felveheted a párod nevét tehát Kovács Lujza és Kis Béla simán cserélgethetik egymás vezetékneveit vagy akár a 2ből is csinálhatnak nevet:

Kis Kovács Béla

Kovács Béla

Kis Lujza

Kovács Kis Lujza

Kis-Kovács Lujza

és ha belegondolsz, ha eddig megvoltál az eddigi neveddel akkor talán a házasságkötésig már kibírhatod nem?

Ja és mint írtam akkor díjmentesen teheted meg ezt EGYSZER!

a következő alkalom talán 20ezer

de a következő meg már 100e vagy 200e ft!

szóval jól gondold meg azért!

2010. jún. 8. 13:45
 13/29 A kérdező kommentje:

Tisztázzuk engem nem Medgyessynek hívnak csak egy példa(pl. ott is van) és nem pont egy ilyen oldalon fogom leírni vadidegeneknek, hogy miért változtatom meg az én döntésem nem a tiektek kész.

AKI eddig válaszolt (normálisan) annak nagyon köszönöm :)

2010. jún. 8. 19:21
 14/29 anonim válasza:

[link]

itt szinte mindegyik vezeték nevet megtalálod, eredettel együtt.

Nekem tetszik a Mia.

2010. jún. 8. 21:03
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

Miért vagy ilyen paprikás? Te szólítottad meg a válaszolókat, most meg azt mondod, hogy nem ilyen helyen fogod elmondani érveidet. Logikátlan. Amúgy senki sem bántott, a humort nélkülözött minden sértő élt. Jó névválasztást!

A Vas-t kerüld el messze, mert német nyelvterületeken f-nek ejtik az umlautot, és sz-nek a s-t. Aztán, aki tud magyarul, az nevet.

2010. jún. 9. 21:34
 16/29 anonim ***** válasza:
Én biztos nem változtatnék vezeték nevet , annak hivnak aminek hivnak. Csak azért,hogy külföldön nehéz lenne kiejteni a neved, ki a fene bánja. Biztos szüleidnek is rosszul esne a névváltoztatás. De hát Te tudod.
2010. jún. 10. 04:24
 17/29 anonim válasza:
Sárfi
2010. jún. 10. 21:01
 18/29 A kérdező kommentje:
Nem csak azért akarom megváltoztatni, hogy külföldön is kilehessen ejteni. Egyszerűen nem tetszik. Vas névvel kapcsolatos dolgot tudom..
2010. jún. 12. 14:12
 19/29 anonim válasza:
"válasz egy helységnevet":mit ?:klotyó vagy slozi..?? am. ne tagadd meg apád nevét és az egész családfájé...nem csodállnám ha ezekután kitagadnának
2010. jún. 14. 13:12
 20/29 anonim ***** válasza:
egy közösségi oldalon láttam, a csajnak Bálványkövi a neve. És akit mondjuk melegnek hívnak? Meleg Béla, pl. Vagy szopkó? Szegény:( ő se tud mit csinálni.Annyira csak nem rossz a neved. De ha már mindenáron meg akarod változtatni, valami egyszerűt.
2010. jún. 14. 17:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!