Hogy kezdjek neki?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném a családfámat felkutatni, de hogy kezdjek neki? Nem értem az egészet. Már dédapámnál elakadtam, honnan tudom egy gyász jelentéből például, hogy az ő anyja vagy apja volt e az illető?2017. szept. 5. 15:37
1/5 anonim válasza:
Gyászjelentéssel nem sokra mész. ANyakönyveket kell felkutatni. Javaslom a www.familysearch.org oldalon kezdeni a böngészést. Ha látni akarod a képeket, regisztrálni kell, de megéri. Én jelenleg 1 ágon 1803-nál tartok, elég könnyen sikerült eljutni ideáig.
2/5 anonim válasza:
Nem kell regisztrálni a familysearch.org oldalon, hogy láthasd a képeket... kérdezd meg a szüleidet, nagyszüleidet - ha még élnek -, hogy hogy hívták a rokonokat, mikor születhettek. Így könnyebb elindulnod! Nagyon izgalmas dolog, sok sikert kívánok hozzá!
3/5 anonim válasza:
Indexelt polgáriakhoz tényleg kell. De ez csak ÉK-Mo.
4/5 anonim válasza:
Zemplén vármegye fenn van már, nem tudjátok véletlenül? Vagy ezt reg nélkül is meg lehet nézni?
5/5 anonim válasza:
Már töltik. Múltkor Mádot megosztották, de csak linkkel érhető el. A többi viszont megvan a levlista.theka.hu levelezőlista néhány tagjának.
Egyházi eddig is fenn volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!