Születési anyakönyvben hiányzik a haláleset bejegyzése. Van ilyen? És mi a teendő ilyenkor? Az illető most már örök életű lesz?
Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 18:29
11/22 anonim válasza:
Menj be kormányablakba és az anyakönyv vezető az elektronikus rendszerből ad neked másolatot anyukás halotti anyakönyvi kivonatáról. A férjem kb. fél éve kérte ki a 29 éve elhunyt édesapja halottiját (másik megyében, mint ahol apósom meghalt és kiállították az eredetit)
12/22 anonim válasza:
Ha ez igaz amit leírtál akkor ,én is azt javaslom hagyd békén az ügyet,mert emögött valami nem szép egyszerü ügy állhat.
13/22 A kérdező kommentje:
11/12 Úgy is ki tudja adni, hogy nem tudom hol, mikor halt meg?
2017. szept. 1. 13:49
14/22 anonim válasza:
ma 04:58-as: téged nem érdekelne, hogy a saját anyád mikor halt meg?!?!?!?!?
15/22 anonim válasza:
Nem tudom. A férjem tudta a halálozáskori lakcímét és az évet. Menj be bármelyik kormányablakhoz és megmondják hogy a születési adatai alapján (gondolom azokat tudod) megmondják-e (elég hosszú a nyitvatartásuk, nálunk egészen kis városban 8-tól 18-ig minden nap)
16/22 A kérdező kommentje:
Köszi! Megpróbálom!
2017. szept. 2. 20:39
17/22 anonim válasza:
Szerintem a mai modern viszonyok között hasznos tudni, hogy miben halt meg az ember anyja. Rák vagy szívbaj, akármi.
De lehet, hogy csak személyesen adnak ki ilyen adatot, nem tudom.
18/22 A kérdező kommentje:
Fiatalon, családtól távol, erőszakos halállal halt meg. Senkit nem értesítettek. Csak a hol, mikor és miben a kérdéses. Szeretném megtudni amíg még élek...
2017. szept. 3. 19:27
19/22 anonim válasza:
Szia! Majd' 5 ev telt el a lerdes ota.
Sikerult kideritened valamit?
20/22 A kérdező kommentje:
Szia! Nem.
2022. febr. 21. 05:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!