Van itt olyan akinek a gyerekének él még az üknagymamája? Van olyan ismerősötök akinek ükunokája van?
Figyelt kérdés
2017. máj. 5. 00:02
1/8 anonim válasza:
Szomszédnénimnek vannak ükunokái, sőt az egyik éppen terhes is.
2/8 anonim válasza:
Dedimnek van ukunokaja is mar, nem is egy
3/8 anonim válasza:
Nekem 3 éves koromig élt az üknagymamám. Nem emlékszem màr rá, csak a fotók miatt.
4/8 anonim válasza:
az egyik ismerosom 70eves es ketszeres uknagymamama. nagyon fiatalon szult es a lanya is sot az unoka is kovette a peldat .
5/8 anonim válasza:
A nagymamám üknagymama is. 17 évesen szülte anyukámat, 38 évesen lett nagymama, 59 évesen dédi, és 81 évesen üknagyi. Azóta kétszeres "üki", és reméljük, még sokáig köztünk lesz erőben, egészségben.
6/8 anonim válasza:
Az én dédim 91 éves és 3 ükunokája van (egy 3 éves fiú és egy 1 hónapos ikerpár).
7/8 anonim válasza:
Az én mamámnak is van ükunokája,86 éves lesz.Én az unokája vagyok,de az én unokatestvérem gyerekének van már két gyereke,egy két éves fiú ,meg egy éves lány.
8/8 potyi.nuni válasza:
Az en nagyimnak is van uk unokaja. A noveremnek a lanyanak a kicsi fia. 2honapos a pici Henrike :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!