Szentgotthárdon él esetleg rokonotok, vagy ismerősötök?
Figyelt kérdés
És milyen maga a város? Kedvesek az ott élő emberek?
Szép táj veszi körül?
2013. jún. 9. 23:05
1/9 A kérdező kommentje:
Valószínű, hogy az egyik, Szentgotthárdon élő családdal távoli-rokoni kapcsolatban állok.
2013. jún. 9. 23:13
2/9 anonim válasza:
igen, apukám családja ott él, de én már pesten születtem. Hogy milyen a város? Itt a nyár, utazz el, nézd meg és véleményezd. Amúgy a környék az őrség, ami Mo egyik legszebb vidéke. ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉrdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
3/9 anonim válasza:
Nagyon szép vidék, van onnan ismerősöm. Ritkán utálok embert, nah ő ilyen, de nem hinném, hogy ez a lakhelyétől függ....igazigaz, ők kiköltöztek Jánosházára:)
4/9 anonim válasza:
Én Szentgotthárdtól 5 km-re lakom egy faluban. Csodálatos a táj, az emberek vendégszeretőek és kedvesek, persze van kivétel is. A városban van kikapcsolódási lehetőség is, csak ajánlani tudom a települést :)
5/9 A kérdező kommentje:
De jó lehet ott lakni! :)
Sajnos, még nem jártam Szentgotthárdon. Legnyugatabbra Nagykanizsán voltam.
2013. júl. 10. 01:04
6/9 A kérdező kommentje:
Persze, ez a kérdésemből is látszik, hogy még nem jártam arra. :D
2013. júl. 10. 01:05
7/9 anonim válasza:
Itt lakom 14 éve. Unalmas város, kikapcsolódási lehetőség nincs, vagy igen csak gyér. Tipikus magyar vidéki város. Amint tehetem, költözöm.
8/9 anonim válasza:
Igen, a volt egyetemi szobatársam...
Vle nemmjöttem ki jól..de ezzel nem mernék általanosítan..
Iztosantt is vannak kedve és kevésbé kedves emberek is, mintnakarhol...
Állítólag szép, személyesen még nem láttam
9/9 anonim válasza:
Sok a buta paraszt. Unalmas varos 23 evet eltem ott. Orulok hogy elkoltoztem. Ha mar vas megye akkor inkabb szombathely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!