Van olyan ismerősötök, aki IV. Béla király idejéig vissza tudja vezetni a családfáját? Vagy esetleg, még régebbre?
Figyelt kérdés
2013. jún. 20. 01:23
2/18 anonim válasza:
1110-ik ukapamek egysejtu korukban a nyugati aramlassal disszidaltak a mai Kozep-Amerikabol az Atlanti oceanon at Europaba ahol kesobb Kagylova fejlodott a csalad, majd a jegkorszakot tulelve zuzmokent szereztek nemesi rangot mikozben levitorlaztak a Rajnan egy fatorzs oldalan nagy csatat vivva a folyami rakokkal. Kesobb mar kitunoen fotoszintetizalta at magat a familia a kokorszakig.
En nyertem! :)
4/18 anonim válasza:
Mondani mindent lehet. De hitelesen az 1500-as évek előtti időkből nagyon nehéz adatokat szerezni. Legfeljebb csak akkor, ha az Állami Levéltárakban van róla valamilyen adat.
De ez nagyon ritka.
5/18 anonim válasza:
Hivatalos anyakönyvvezetést csak 1895-ben vezettek be, előtte csak az egyházi források állnak rendelkezésre a családfakutatáshoz. Van olyan, aki vissza tudja, vezetni, pl. ő, aki ezzel foglalkozik: [link]
8/18 anonim válasza:
Én az ősrobbanásig.
Protonként indult az ismert családom.
Azelőtt persze bozontok voltunk.
9/18 anonim válasza:
én a teremtés gondolatáig,benne van a Szent Bibliában
10/18 anonim válasza:
Hogy lehet egy pajzán gondolat szent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!