Az anyukám nem törődik velem! Csak magával. Szerintetek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Sajnos anyukám egésznap a telefonját nyomkodja vagy telefonál. Apukámnal már 7 éves koromban elváltak most 14 vagyok. És ha szeretnék anyukámmal beszélgetni nem figyel csak a telefonját nyomkodja ( vagy beszéltem vele 1 percet és már hívják) pl . A barátnőjét meg a barátait . Soha nem foglalkozott nagyon velem . Van egy tesóm akivel nem nagyon jó a kapcsolatom valamiért nem szeretem őt annyira. És nem is beszélek vele. Szerintetek kinek szóljak vagy mit csináljak? Már beszéltem errőll anyámmal de nem történik semmi :/ anyukámnak nincs barátja .
Mindenképp a kommunikáció lenne az egyetlen megoldás még ha nehezen is megy. Próbáld meg rávenni hogy csináljatok közös programot. Ez valoszin nem azért van mert szeret, hanem valahol o is elrontotta,rossz irányba kanyarodott az élete. De közösen megoldhatjátok.
Addigis szerezz barátokat akivel mindent meg tudsz beszélni, és amíg van lehetoseged tanulj, hogy ne legyél ráutalva senkire. Ez nagyon fontos.
2017. ápr. 25. 20:39
2/7 anonim válasza:
Egyetértek az elozovel plusz egy cseles: írj neki egy üzenetet h "itt már figyelsz rám?"
2017. ápr. 25. 20:47
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2017. ápr. 25. 20:48
4/7 anonim válasza:
amit az utolsó írt, nagyon jó ötlet!
Ha beszélsz vele, és nem figyel, küldd el azt az üzenetet neki, hogy: Akkor legalább itt meghallgatsz anya?
Ebből talán rájön.
2017. ápr. 25. 21:06
5/7 anonim válasza:
szia, nem jó a helyzeted, de itt annyian írnak, akiket lelkileg/testileg terrorizálnak a szülei.
Neked sem könnyű, de téged legalább nem bántanak. Próbálj barátokat szerezni, tartsd a kapcsolatot a többi rokonaiddal.
2017. ápr. 25. 22:23
6/7 A kérdező kommentje:
2-7 éves koromig vert az apám :/ meg kiabált állandóan. pszichiáterhez is járnom kelett mert mások előtt nem mertem megszólalni a családomon kívül. Anyukám depressziós volt. Van egy legjobb barátnőm vele mindent meg tudok beszélni. Azért hiányzik az anyukám figyelme . És köszönöm a válaszokat
2017. ápr. 25. 22:35
7/7 anonim válasza:
Engem anyám mindig leszart akkor voltam ügyes nagyfiú hogyha levittem a szemetet és lementem a boltba ha ellenáltam vagy éppen nem volt kedvem segíteni hanem inkább pihentem volna tv nézés közbe akkor "lusta fasz" vagyok Ma megkértem hogy a karácsonyra kapott penzből had költsem el de ő azt mondta hogy csak a hasam a fontos nekem de bezzeg a pulykát ami maradt arra még azt mondta hogy majd az apád eszi meg csak magukra gondolnak
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!