Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Anyukám nem törődik velem. A...

Anyukám nem törődik velem. A mamám van csak nekem. Hogy fogadjam el ezt?

Figyelt kérdés

Apám gyűlöl nincs is itt.Életemben 2x láttam.Tatám,van amikor egész nap hozzám se szól,egyhangú a kapcsolatom vele.Testvérem nincs.A kutyámat szeretem a legjobban.

Mamám tud a legjobban nevelni van amikor ordít de így lett belőlem egy normális lány.Még nem vagyok felnőtt de nem tudom mit kezdek magammal.Nem lesz senkim.Anyukám külföldön van.Van amikor nem akar haza jönni.Most is bérmálkozásra készülök ő pedig esküdni akar hogy kapjon pénzt.Minden DOLGOT megkapok tőle de egy kis törődést se.Gyakorin is alig merek valamit megkérdezni nehogy valaki megharagudjon rám vagy én nem tudom.Nagyon hosszú a történet de a leglényegesebbet leírtam.

Tehát:hogyan kezdjek MAJD egy új életet?

Nagyon szépen köszönöm a kedves válaszokat.♡

2016. jún. 16. 14:22
 1/4 anonim ***** válasza:

Tanulj szakmát, kezdj el dolgozni, és költözz el. Ennyi.

Lesz egyszer valakid: egy társad.

2016. jún. 16. 14:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Ezen én is gondolkoztam.

Majd meglássuk hogy alakul.

2016. jún. 16. 14:55
 3/4 anonim ***** válasza:
Szeresd a mamád, örülj, hogy ő van neked. Tanulj, hogy el tudj helyezkedni, az írásodból ítélve normális, aranyos lány lehetsz, nem olyan h**e tinip**a mint a mostani fiatalok. Maradj ilyen és találni fogsz vkit, aki szeret és megbecsül, lesz egy boldog családod és különb leszel mint anyukád. Kitartás!
2016. jún. 16. 18:17
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jól esett:)
2016. jún. 16. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!