Hogy tudnak egy ilyen gyereket szeretni a szüleim?
A nővérem mindig is nagy kanállal zabálta az életet aminek az lett az eredménye , hogy sikerült magát felcsináltatni annyira hogy lett egy gyereke...
És nem tudom , hogy tudják a szüleim azt a kis gyereket szeretni és unokának kezelni akinek az apja egy utolsó xarházi senki ember.
Ráadásul még én vagyok a rossz ember mikor egy családi eseményen sem jelenek meg mert nem vagyok kíváncsi se arra a gyerekre a se nővéremre.
Komolyan egy ártatlan gyermeket hibáztatóé hogy megszületett?Neked ennyi időd van?!
A nővéred lehet teherbe esett a te elnevezésed szerinti senkitől,DE volt annyira anya hogy vállalta a gyereket.
És a nagyszülők jó hogy szeretik mert a VÉRÜK!Az unokájuk!Le lehet pontozni,de ezzel csak magad járatod le.Meg azzal hogy ,,tipikus magyarok"...?Ritka boldogtalan lehetsz.:)
Kedves Kérdező!
Az a gyerek nem tehet arról ki az apja....
Jogosan mondják, hogy te vagy a rossz ember. Igazuk van. Próbálj meg nyitni a testvéred felé, hátha javul a kettőtök kapcsolata.
28/F
A gyerek NEM tehet semmiről, nem őt kéne hibáztatni hogy az az apja aki!
Így a TE szüleid sem tehetnek arról,hogy egy ilyen balf... kölykük van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!