Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogy békitsem ki anyuékat?

Hogy békitsem ki anyuékat?

Figyelt kérdés
Mai nap folyamán anyu és apu sikeresen össze vesztek. Megjegyzem hogy csak sgy kis aproságon, és ha évente 3x ősszs vesznem akkor sokag mondtam. De ilyenkor vagy 2 hétig nem szólnak egymáshoz, és megy a durcizás. Én ezt nagyon nem szeretem szóval valahogy mielőbb ki szeretném őket békiteni.

2017. márc. 11. 18:27
 1/3 anonim ***** válasza:
96%
sehogy. majd megoldódik.
2017. márc. 11. 19:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Sehogy, a magánügyük. Azelőtt is megoldották, hogy megszülettél, megoldják ezután is.
2017. márc. 11. 19:19
 3/3 anonim válasza:

Szia. Rendes/Kedves tőled hogy aggódsz értük, és kiakarod őket békíteni, viszont akik előttem írtak kommenteket, velük is egyet kell értenem.

Tényleg ez a magánügyük. Mindegy min is vesztek össze, de nekik kell megoldaniuk. :)

Például tegyük fel, ha neked van/lesz egy szerelmed, vagy barátod vagy bárki aki közel áll hozzád, és össze veszel vele, biztos nem nagyon szeretnéd, ha pl, a szüleid is bele avatkoznának a dologban, még ha kedves tőlük de akkor sem...

:)) Aranyos vagy tényleg hogy törődsz velük, ez is azt jelenti hogy szereted őket boldogan/együtt látni...

de sajnos [jobb esetben] apró "veszekedések" mindenhol előfordulnak! :)

2017. márc. 11. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!