Honnan ered a Kukucska családnév?
Figyelt kérdés
Már nagyon régen foglalkoztat hogy vajon honnan eredhet a családnevem...2010. máj. 6. 19:49
1/26 A kérdező kommentje:
Értelmes egyértelmű válaszokat kérek.kösziii
2010. máj. 6. 19:49
2/26 anonim válasza:
kukucska? de aranyos :D az egy mese nem?
3/26 A kérdező kommentje:
háát azis :Ddeh most engem az érdekelne hogy honnan ered ez a név :P
2010. máj. 6. 19:56
4/26 anonim válasza:
Szia! Egyértelműen szláv eredetű, méghozzá lengyel.
5/26 A kérdező kommentje:
ezt honnan tudod pontosan hogy lengyel név ? :O
2010. máj. 6. 20:10
6/26 A kérdező kommentje:
Én meg vagyok bizonyosodva róla hogy magyar vagyok..méghozzá felvidéki..háth nemtom..
2010. máj. 6. 20:13
7/26 anonim válasza:
Nem tudom, de 2 ilyen nevűt is ismerek:)
8/26 anonim válasza:
19:59-es vagyok.
Emigrációs listából tudom. A Kukuchka/Kukuczka családnév lengyel ősökre enged következtetni.
Természetesen lehetsz magyar és felvidéki is! Minden nemzet csak egy mesterségesen létrehozott skatulya, ha úgy vesszük:) Mitől lesz valaki magyar, mitől lesz valaki kínai? Annak tartja magát, az ősei is azok voltak stb...
Én is magyar vagyok, ettől még német családnevem van, német, osztrák, horvát, magyar, vend felmenőkkel, nincs ezzel semmi gond.
9/26 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönömm :DVárom a további válaszokat.
2010. máj. 6. 20:28
10/26 anonim válasza:
A Kerepesi utrol ered.Ott van a robogo szerelom.o is Kukucska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!