Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Egy családfa kutató kiderített...

Egy családfa kutató kiderítette hogy l. István egyik törvénytelen gyermekene vagyok a leszarmazotja. Most akkor én jogot formLhatok a ttronra? Elvégre megszűnt a köztársaság es orszag lettünk azt pedig vezetheti egy király.

Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 19:42
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
71%
Kiásta? Vagy mi?
2016. dec. 17. 18:44
 32/42 anonim ***** válasza:
100%

"Egy jogász azt mondta hogy igenis hogy van jogom a trónra."

Mostantól naponta trónolhatsz!

[link]

2016. dec. 17. 19:17
 33/42 anonim ***** válasza:
94%
Mást is intézett? Netán belahamisította a gothai almanachba is a becses nevedet?:D
2016. dec. 17. 22:18
 34/42 anonim ***** válasza:
5%
Mit intézett még? Elintézte, hogy jövőre a sógorainkkal megint Monarchia legyünk?
2016. dec. 17. 23:14
 35/42 anonim ***** válasza:
97%

- Nem tudom, ki az az L. István, de jó firma lehetett, ha több törvénytelen gyereke is volt.

- Törvénytelen gyerekeknek nem volt joguk a trónra, bár egyes országokban előfordult, hogy megszerezték. Ehhez mondjuk jól jött egy hadsereg. Neked mekkora hadsereged van?

- Az anyakönyvezés nem egy régi dolog, a polgári anyakönyveket 1895 óta vezetik, az egyháziak is csak a 18. század elejéig, egyes városokban ennél régebbre, de nagyon max a 17. század második feléig nyúlnak vissza. Ennél régebbről csak a nemesi családoknak vannak adataik, de a törvénytelen leszármazást nem tartották számon. Magyarán lehúzott téged a "családfakutató".

- Fél millát erre fölösleges volt kiadni, én már egy százasért is visszavezettem volna neked akár Noéig is a családfádat, ha ez kell.

- Nem szűnt meg a köztársaság, csak az ország hivatalos nevéből vette ki a kiskirály, akinek nem tetszik, hogy ez a szó olyasmiket sugall, mint pl. a demokrácia, egyenlőség, törvényes választások.

- Az EU-ban (és a világ nagy részén) már csak alkotmányos monarchiák léteznek, vagyis ha király lennél, az se járna semmilyen hatalommal, csak integetni kellene a turistáknak meg beszédeket mondani és vigyorogni a közös képeken más államfőkkel. A jó hír, hogy erre mondjuk ezzel az értelmi szinttel is megfelelnél.

2016. dec. 18. 03:13
 36/42 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem mindenképpen probáld megpájázni a trónt :D ha segítségre van szükséged Árpádházi Daka József segíthet,most ő tartja magát jogos uralkodónak,de nagy probléma nincsen vele,ne aggódj királyi nyugdíjért lemondana a javadra,hisz rokonok vagytok :D
2016. dec. 18. 10:26
 37/42 anonim ***** válasza:
Ennek a József királynak van gyereke? És ha nincs, nem akar örökbe fogadni valakit? :D
2016. dec. 20. 01:57
 38/42 longlife ***** válasza:
46%
250 ezerért téged visszavezetett I.Isván-ig.a másik 250 ezerért Istvánt vezette vissza a bal latorig.Nagyából 2000 évet lepörgetett.Számlát adott?Mert ha tévedett vagy hazudott vissza tudd perelni a pénzt.
2016. dec. 21. 01:08
 39/42 Berserker88 ***** válasza:
71%
Gyerünk! Irány a Duna, amíg nincs befagyva. Indulhat a koronázás!
2016. dec. 21. 19:54
 40/42 anonim ***** válasza:
52%
#36 tudtommal nincsen,de van vele interju Y0uTuBeee0n,ott elmond mindent,szal, a kedves kérdező a családfád minden gyümölcsét felsorolja a távoli királyi rokon.Elmeséli,hogyan koronázta g Horthy Miklós,és miért tartja gát törvényes kirának.
2016. dec. 21. 20:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!