Egy családfa kutató kiderítette hogy l. István egyik törvénytelen gyermekene vagyok a leszarmazotja. Most akkor én jogot formLhatok a ttronra? Elvégre megszűnt a köztársaság es orszag lettünk azt pedig vezetheti egy király.
Egy biztos, az eszed megvan hozzá,hogy ezt az országot vezesd...
Amúgy meg b.sszus, mint írta is már valaki, Szerinted hány ilyen "fattyú" lehet? Ha egyáltalán vissza lehet vezetni Ennyire egy családfát...
És nekem nem szólt senki, hogy vége a köztársasági államformának, az hogy lehet?
De Köszi a kérdést, jót röhögtem :D!
Hát ez nagyon kész van :D
Lejárt duma már, de most komolyan, mit szívtál kérdező?
A magyar nép a Szent jobbtól a balf@**ig mindent megjárt.
Ne, ne akarj király lenni. Ráadásul ilyen gyatra helyesírással és fogalmazóképességgel. Van itt épp elég hülye, nem kell ezt fokozni.
A törvénytelen gyermek fogalmát Rákosi szüntette meg.
Addig a házasságon kívül született gyermek, törvénytelen volt és az anyja nevén anyakönyvezték. Az apa neve ismeretlen. Csak akkor viselhette később az apa nevét, ha az hivatalosan örökbe fogadta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!