Egy családfa kutató kiderítette hogy l. István egyik törvénytelen gyermekene vagyok a leszarmazotja. Most akkor én jogot formLhatok a ttronra? Elvégre megszűnt a köztársaság es orszag lettünk azt pedig vezetheti egy király.
Figyelt kérdés
2016. dec. 16. 19:42
22/42 anonim válasza:
Engem csak egy dolog izgat igazán az egész ügyben. Mi vezetett arra, hogy a római 1-est egy kis 'L' betűvel reprezentáld ahelyett, hogy a sokkal intuitívabb nagy 'I'-t választottad volna?
23/42 anonim válasza:
És tényleg. :DDDDDDDD L. István?
24/42 anonim válasza:
Pedig aki nemhiszi profi családfakutatók visszaesnák krisztus előttig is... (bár a számlát is jól szívják) Am egyrészt már nem királyság van, másrészt törvénytelen gyerek már akkoriban se lehetett uralkodó.
25/42 A kérdező kommentje:
Igazatok tényleg hülye vagyok. Csak kíváncsi voltam a véleményekre. Egy jogász azt mondta hogy igenis hogy van jogom a trónra. A nev előtt az nem kis l hanem nagyI. Es valaki kérdezte hogy mennyit kert a kutató 500.000 Ft-ot kert.
2016. dec. 17. 05:29
26/42 anonim válasza:
Éljen soká a király...
Ó kedves nemesi leszármazott majd a zárt osztájon lessz téma ha kimentek rágyujtani:-D tüzet lali királynak de azonnal, a diliház azért kell mert ott biztonságba leszel l viktor elöl
27/42 anonim válasza:
Drága, az egy kis l (min ló) betű. Ne magyarázd. Szövegszerkesztőben nagybetűssé alakítva egy L betűt ad.
500 ezerért már valamit produkálni akartak neked. :)
A jogász meg adja vissza a diplomáját :)
28/42 anonim válasza:
Nézd már meg milyen az Istvánban a nagy I és előtte a kis l.: l -> I
29/42 anonim válasza:
500ezret kért (és kapott?) a sarlatán? Ejha!
30/42 A kérdező kommentje:
Mast is intézett összesen annyit kapott.
2016. dec. 17. 15:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!