Hogyan lehetne kideríteni, hogy volt-e valamilyen nemesi felmenőm?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenne. Angliában élek és a pasim szülei ilyen baromi büszkék rá, hogy ők bizony nemesek, és szerintem jobban kedvelnének, ha tudnám bizonyítani, hogy nekem is vannak nemesi felmenőim. (Az anyukája valami 751. a brit öröklési rangsorban, de ott ez valami nagyon nagy dolog.)2016. dec. 5. 19:02
1/10 anonim válasza:
nezz utana a csaladfadnak, abbol kiderul. de szerintem felesleges ilyesmit bizonygatni.
2/10 anonim válasza:
A pasid szülei bolondok, ne süllyedj le a szintjükre... sose értettem, hogy lehet büszkének lenni olyasmire, ami nem az illető teljesítménye/érdeme, csak úgy - tőle teljesen függetlenül - van. Ez olyan fura... x)
3/10 anonim válasza:
Hat te se vagy normális , mar bocsánat, ha komolyan foglalkozol ezzel és bizonygatni akarod ezt..
4/10 anonim válasza:
Te tényleg azt hiszed, hogy egy (számukra nem is létezö) kis ország valamilyen seholsincs uralkodoja által adományozott (vagy vásárolt) cim érdekelné öket? ("anyukája valami 751. a brit öröklési rangsorban" mellett?)
5/10 anonim válasza:
Felesleges ezt bizonygatni. És ha te mondjuk 695-ik vagy? Mit érsz vele? Semmit.
6/10 anonim válasza:
Nézz utána, lehet, hogy hétszilvafás nemes vagy!!
7/10 anonim válasza:
Tehát ha valami oknál fogva majd' 1000 ember meghal, akkor ők lesznek az uralkodók? Nagy esély van rá 🙂 büszkék lehetnek.
Ha neked ez olyan fontos, kamuzz valamit, úgy sem tudják 😁
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
Ez komoly kérdés? Hány éves vagy? 12?
10/10 anonim válasza:
Lehet hogy te meg a 739. vagy. És akkor mi van? Semmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!